Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Πώς να καθαρίσετε και να φροντίσετε την αγαπημένη σας γάστρα - Camp Dutch Ovens

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε και να καθαρίζετε το Lodge Camp Dutch Oven, την απόλυτη γάστρα υπαίθριου σκεύους για εξωτερικό χώρο.

Πώς να καθαρίσετε το Camp Dutch Ovens

Βήμα 1: Πλύσιμο

Ξύστε όλο το φαγητό και πλύνετε το Camp Dutch Oven με το χέρι και ζεστό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα ήπιου απορρυπαντικού.

Βήμα 2: Στεγνώστε

Στεγνώστε το Camp Dutch Oven και καλύψτε καλά με χαρτί ή πανί.

Βήμα 3: Λάδι

Ενώ τα μαγειρικά σκεύη είναι ζεστά, τρίψτε ένα πολύ ελαφρύ στρώμα μαγειρικού λαδιού ή το σπρέι seasoning στην επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην υπάρχουν πλέον υπολείμματα λαδιού.

Η Ανατομία ενός Camp Dutch Oven

Είτε είστε νέοι στο μαγείρεμα στο κάμπινγκ είτε ένας έμπειρος επαγγελματίας που αναζητά το επόμενο κομμάτι της συλλογής του, αυτό είναι που κάνει υπέροχο ένα Camp Dutch Oven:

Συρμάτινη Λαβή Ασφαλείας

  • Σύρμα ασφαλείας βαρέως τύπου χρησιμοποιείται για να κρεμαστεί το σκεύος πάνω από εστία ή φωτιά
  • Βοηθά στη μεταφορά γευμάτων για σερβίρισμα

Καπάκι Με Φλάντζα

  • Με ειδικό σχεδιασμό κατά μήκος της στεφάνης, ώστε να συγκρατεί τα κάρβουνα
  • Αναποδογυρίστε το καπάκι για χρήση ως δεύτερη επιφάνεια μαγειρέματος

Ενσωματωμένα Μικρά Πόδια

  • Σχεδιασμένο με 3 πόδια ιδανικά για τοποθέτηση σε κάρβουνα
  • Περιορίζει ταλαντεύσεις σε ανώμαλες επιφάνειες

Πως να μαγειρέψετε με Camp Dutch Oven

Μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο

Άναψε το

Το πρώτο βήμα είναι να ανάψετε τ κάρβουνα ή τις μπρικέτες. Εάν χρησιμοποιείτε ξύλο, ανάψτε τη φωτιά 30 έως 45 λεπτά πριν ξεκινήσετε. Εάν χρησιμοποιείτε μπρικέτες, ανάψτε τις 15 έως 20 λεπτά προτού χρειαστούν. Επαγγελματική συμβουλή: Για πιο γρήγορο μαγείρεμα, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο που χρειάζεται για να θερμάνετε τα κάρβουνα χρησιμοποιώντας ένα Lodge Chimney Starter, ένα κομμάτι χαρτί και ένα σπίρτο.

Χρησιμοποιώντας τα κάρβουνα

Τακτοποιήστε τα κάρβουνα τοποθετώντας τα κάτω από το σκεύος σε κυκλικό μοτίβο έτσι ώστε να βρίσκονται τουλάχιστον 1,5 cm. από την άκρη του σκεύους. Τακτοποιήστε τα κάρβουνα στο καπάκι με μοτίβο σκακιέρας. Μην μαζεύετε τα κάρβουνα. Η συσσώρευση μπορεί να προκαλέσει καυτά σημεία που θα κάψουν το φαγητό ή θα καταστρέψουν το σκεύος. Για την αποφυγή μικρών εστιών στο μαγείρεμα, ανασηκώστε και περιστρέψτε 90 μοίρες το σκεύος κάθε 10 με 15 λεπτά και στη συνέχεια περιστρέψτε 90 μοίρες το καπάκι το προς την αντίθετη κατεύθυνση. Επαγγελματική συμβουλή: Το Lodge Camp Dutch Oven Camp 4-σε-1 είναι απαραίτητο για την ασφαλή μαγειρική με Camp Dutch Oven. Προστατεύει τα χέρια σας, κρατάει τα μαγειρικά σκεύη σας σε απόσταση από το έδαφος και μεγιστοποιεί την περιοχή μαγειρέματος.

Γράφημα για κάρβουνα

Χρησιμοποιήστε αυτό το γράφημα για κάρβουνα για να προσδιορίσετε πόσα κάρβουνα θα χρειαστείτε για να διατηρήσετε μια σταθερή θερμοκρασία. Ο πάνω αριθμός είναι πόσα κάρβουνα πρέπει να τοποθετήσετε στο καπάκι. Ο κάτω αριθμός είναι πόσα κάρβουνα πρέπει να τοποθετήσετε κάτω από το Camp Dutch Oven

Tips Μαγειρέματος

Ελέγχετε περιστασιακά το φαγητό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν καίγεται, δεν μαγειρεύεται πολύ γρήγορα ή δεν μαγειρεύεται αρκετά γρήγορα. Να είστε προσεκτικοί όταν αφαιρείτε το καπάκι για να μην πέσουν οι στάχτες στο Dutch Oven. Εάν είναι απαραίτητο να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάρβουνα, αντικαταστήστε τα στις ίδιες αναλογίες πάνω και κάτω. Επαγγελματική συμβουλή: Κρατήστε το καπάκι σας έξω από τη βρωμιά και αναποδογυρίστε το για να το χρησιμοποιήσετε ως ταψάκι με το Fire and Cook Stand.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το 4-in-1 Camp Dutch Oven Tool

Συχνές ερωτήσεις για το Camp Dutch Oven

Τι είναι το camp Dutch oven;

Open tab

Σχεδιασμένο για μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους, το μαντεμένιο Camp Dutch Oven διαθέτει επίπεδο πυθμένα με τρία μικρά πόδια που συγκρατούν το δοχείο πάνω από την πηγή θερμότητας. Αυτό επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Το καπάκι έχει ένα εξωτερικό χείλωμα και λαβή για εύκολη ανύψωση. Το σκεύος διαθέτει επίσης λαβή ασφαλείας για να το σηκώσει κάποιος από τα κάρβουνα ή να κρεμάσει από ένα τρίποδο.

Πώς αποθηκεύω το Camp Dutch Oven;

Open tab

Φυλάσσετε με το καπάκι ανοιχτό για να αποφύγετε τη συγκέντρωση υγρασίας. Οι τυλιγμένες χαρτοπετσέτες είναι ιδανικές για να διατηρείται ανοιχτό το καπάκι κατά την αποθήκευση.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα Camp Dutch Oven και ένα Deep Camp Dutch Oven;

Open tab

Είναι γενικά αποδεκτό ότι οι φούρνοι με ρηχές πλευρές ονομάζονται φούρνοι ψωμιού. Κατά το ψήσιμο, η πηγή θερμότητας στο καπάκι πρέπει να βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο ψησίματος. Τα ρολά ή τα μπισκότα σας θα είναι μπρονζέ στην κορυφή, καθώς και στο κάτω μέρος. Οι φούρνοι με βαθύτερες πλευρές έχουν το χώρο για να μαγειρεύουν κρέατα, λαχανικά, σούπες και στιφάδο.

Τι είναι το seasoning;

Open tab

Το Seasoning είναι απλά λάδι ψημένο στο σίδερο, δίνοντάς σας ένα φυσικό, εύκολο στην απελευθέρωση φινίρισμα που θα βελτιωθεί με κάθε χρήση. Επισκεφθείτε την σελίδα μας All About Seasoning για να μάθετε περισσότερα.

Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση