Ποια η διαφορά ανάμεσα σε χυτοσίδηρο (μαντέμι) και ανθρακούχο χάλυβα;
Το 2013, παρουσιάσαμε μια σειρά από seasoned μαγειρικά σκεύη από ανθρακούχο χάλυβα (carbon steel). Κατασκευασμένα με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, αυτά τα σκληρά τηγάνια είναι συγγενείς των δοκιμασμένων και αληθινών μαντεμένιων μαγειρικών σκευών. Ενώ και οι δύο τύποι τηγανιών προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και εξαιρετική αντοχή, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ μαντεμιού και χάλυβα άνθρακα.
Πόσο ίδιος είναι ο χάλυβας άνθρακα και ο χυτοσίδηρος;
Ο χυτοσίδηρος και ο χάλυβας έχουν κοινές στοιχεία που κάνουν και τους δύο τύπους ταψιών εξαιρετικές προσθήκες στη συλλογή των μαγειρικών σκευών σας.