Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 89€ (εντός Ελλάδος)

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε χυτοσίδηρο (μαντέμι) και ανθρακούχο χάλυβα;

Το 2013, παρουσιάσαμε μια σειρά από seasoned μαγειρικά σκεύη από ανθρακούχο χάλυβα (carbon steel). Κατασκευασμένα με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό, αυτά τα σκληρά τηγάνια είναι συγγενείς των δοκιμασμένων και αληθινών μαντεμένιων μαγειρικών σκευών. Ενώ και οι δύο τύποι τηγανιών προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και εξαιρετική αντοχή, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ μαντεμιού και χάλυβα άνθρακα.

Τα τηγάνια από ανθρακούχο χάλυβα είναι πολύ ελαφρύτερα

Open tab

Τα ταψιά από χυτοσίδηρο έχουν καλύτερη κατακράτηση θερμότητας

Open tab

Οι κατσαρόλες από χυτοσίδηρο έχουν παραδοσιακό σχεδιασμό

Open tab

Τα ταψιά από ανθρακούχο χάλυβα έχουν λεία επιφάνεια

Open tab

Τα ταψιά από χυτοσίδηρο έχουν συμβατά καπάκια

Open tab

Πόσο ίδιος είναι ο χάλυβας άνθρακα και ο χυτοσίδηρος;

Ο χυτοσίδηρος και ο χάλυβας έχουν κοινές στοιχεία που κάνουν και τους δύο τύπους ταψιών εξαιρετικές προσθήκες στη συλλογή των μαγειρικών σκευών σας.

Ο χυτοσίδηρος και ο χάλυβας άνθρακα μπορούν να χειριστούν υψηλή θερμότητα

Open tab

Ο χάλυβας άνθρακα και ο χυτοσίδηρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε

Open tab

Ο χυτοσίδηρος και ο χάλυβας άνθρακα αρωματίζονται με λάδι

Open tab

Ο χάλυβας άνθρακα και ο χυτοσίδηρος καθαρίζονται εύκολα

Open tab
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση