Συστατικά
- 1 κιλό περίπου λουκάνικο
- 1 κιλό περίπου κατεψυγμένες πατάτες (frozen hash brown potatoes)
- 8 αυγά, χτυπημένα με ¼ κούπας νερό
- 2 κούπες τυρί, τριμμένο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε την μαντεμένια κατσαρόλα Camping 7,57 lt , πάνω από μια γεμάτη στρώση με καυτά κάρβουνα, τηγανίστε και κόψτε το λουκάνικο.
- Αφαιρέστε το λουκάνικο όταν ψηθεί και τοποθετήστε το σε χαρτοπετσέτες για να απορροφηθεί το επιπλέον λάδι. Χρησιμοποιώντας το λάδι που έμεινε στο σκεύος από τα λουκάνικα, σωτάρερε τις πατάτες και απλώστε τις ομοιόμορφα στο κάτω μέρος της μαντεμένιας κατσαρόλας.
- Τοποθετήστε το ψημένο λουκάνικο πάνω από τις πατάτες. Ρίξτε τα αυγά πάνω από το στρώμα λουκάνικου.
- Πασπαλίστε με τυρί.
- Κλείστε την κατσαρόλα και τοποθετήστε 8 καυτά κάρβουνα από κάτω της και 16 κάρβουνα πάνω στο καπάκι της, για 20 έως 25 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτούν τα αυγά.