Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Μοσχάρι Στιφάδο Στον Φούρνο

Μοσχάρι Στιφάδο Στον Φούρνο

Βαθμός δυσκολίας

Χαμηλή

Χρόνος Προετοιμασίας

15 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

240 λεπτά

Μερίδες

6-8

Συστατικά

  • 1 kg μοσχάρι για στιφάδο, σε κομμάτια
  • 6 καρότα, ψιλοκομμένα
  • 3 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδια, κομμένα στα 4
  • 5 μεσαίου μεγέθους πατάτες, κομμένες στα 4
  • 300 γρ. κατεψυγμένος αρακάς
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2 κύβους βοδινού
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 1 κλαράκι αποξηραμένο θυμάρι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ¼ κούπες άμυλο καλαμποκιού
  • 2 κονσέρβες (500-600 γρ. η καθεμιά), ντομάτες κονκασέ (με τον χυμό τους)
  • 1 κούπα κόκκινο κρασί ή νερό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 135 βαθμούς Κελσίου . (Αν θέλετε να μειώσετε λίγο το χρόνο μαγειρέματος, αυξήστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 150 βαθμούς Κελσίου.)
  2. Τοποθετήστε τα συστατικά σε μια μαντεμένια κατσαρόλα με τη σειρά που αναφέρονται. Σκεπάστε με το καπάκι και μαγειρέψτε για 4-5 ώρες, ανακατεύοντας μία ή δύο φορές.
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση