Συστατικά
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλάκια του γλυκού αλάτι kosher
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, πολύ κρύο
- 2 κουταλιές της σούπας λαρδί, πολύ κρύο
- 1 κούπα πλήρες βουτυρόγαλα
- ⅔ κούπα κρέμα γάλακτος
- 1 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για σχήμα
- 4 κουταλιές της σούπας, για σχήμα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώστε το κάτω μέρος ενός μαντεμένιου τηγανιού 20.32 εκ..
- Ανακατέψτε τα στερεά συστατικά. Ρίξτε το κρύο βούτυρο και το λαρδί και ανακατέψτε. Ρίξτε το βουτυρόγαλα και την κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν. Το οπτικό αποτέλεσμα θα πρέπει να θυμίζει τυρί cottage.
- Χρησιμοποιήστε ένα scoop παγωτού για να τοποθετήσετε μια σφαίρα ζύμης (110γρ. περίπου) σε ένα μπολ με το υπόλοιπο αλεύρι. Πασπαλίζουμε το αλεύρι από πάνω. Σηκώστε τη μπάλα ζύμης και αφαιρέστε απαλά το υπερβολικό αλεύρι. Τοποθετήστε τα στο τηγάνι κοντά το ένα με το άλλο.
- Ψήστε για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Ρίξτε λιωμένο βούτυρο πάνω από τα μπισκότα μόλις βγουν από το φούρνο.