Συστατικά
- 500 gr μπέικον, σε κύβους
- 4-6 πατάτες, σε κύβους των 0.5εκ.
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κίτρινο κρεμμύδι, σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά καμπανούλα, σε κύβους
- 1 πράσινη πιπεριά καμπανούλα, σε κύβους
- 2 κουταλιές της σούπας σκόρδο, πολτοποιημένο
- 4 αυγά
- 1 καυτερή πιπεριά jalapeno, κομμένη σε φέτες
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το τηγάνι/wok του Cook-It-All σε μια στρώση από καυτά κάρβουνα. Προθερμάνετε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Μαγειρέψτε το μπέικον για 3-5 λεπτά.
- Μεταφέρετε το μπέικον σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Προσθέστε τις πατάτες (κομμένες σε κύβους), στο λίπος μπέικον μαζί με επιπλέον 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν (για 12-15 λεπτά)
- Προσθέστε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο. Ανακατέψτε καλά και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν (για 10 λεπτά).
- Ρίξτε ξανάντο μπέικον στο τηγάνι και ανακατέψτε.
- Σπάστε τα αυγά ομοιόμορφα πάνω από το μείγμα.
- Τοποθετήστε την σχάρα/πλάκα του Cook-It-All πάνω από το τηγάνι/γουόκ και μαγειρέψτε μέχρι οι κρόκοι να αποκτήσουν την επιθυμητή θερμοκρασία.