Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Dip Τυριού Με Μπύρα

Dip Τυριού Με Μπύρα

Βαθμός δυσκολίας

Χαμηλή

Χρόνος Προετοιμασίας

10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

15 λεπτά

Μερίδες

4-6

Συστατικά

  • 170 γρ. (¾ κούπας) κρέμα γάλακτος
  • ¼ κούπα μπύρα lager
  • 1-½ κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
  • ½ κούπα τριμμένη mozzarella
  • ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα dijon
  • 1 κουταλιά της σούπας worchestershire
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καυτή sauce
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Σχοινόπρασο, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε σταδιακά ένα μαντεμένιο σκεύος σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και θερμάνετε. Προσθέστε αργά την μπύρα και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν.
  2. Προσθέστε την μουστάρδα dijon, τη worcestershire, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα και την καυτή σάλτσα ενώ συνεχίζετε να ανακατεύετε.
  3. Αφαιρέστε από τη φωτιά. Ρίξτε αργά 1½ κούπες τυρί τσένταρ και όλη τη μοτσαρέλα μέχρι να λιώσει τελείως. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι βάσει της γεύσης σας.
  4. Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετήστε το τυρί σε ένα ελαφρά λαδωμένο, οβάλ, μίνι μαντεμένιο τηγάνι και ψήστε για 5 λεπτά. Γαρνίρετε με σχοινόπρασο & σερβίρετε απευθείας.
 
 
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση