Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Ψητές Χοιρινές Μπριζόλες Με Σάλτσα Μανιταριών

Ψητές Χοιρινές Μπριζόλες Με Σάλτσα Μανιταριών

Βαθμός δυσκολίας

Μέτρια

Χρόνος Προετοιμασίας

10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

25 λεπτά

Μερίδες

2-4

Συστατικά

  • 3-4 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλα
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα dijon
  • 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1.5 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
  • 1.5 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι
  • 4 φέτες καπνιστό μπέικον
  • 1.5 κούπα μανιτάρια baby bella, κομμένα σε φέτες
  • ¼ κούπα μικρά οβάλ κρεμμύδια (shallots), ψιλοκομμένα
  • ¼ κούπα λευκό κρασί
  • 1 ¼ κούπα σπανάκι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Δημιουργήστε μια φωτιά μεσαίου μεγέθους για να χωράνε τα μαντεμένια σκεύη σας. Όταν τα κάρβουνα είναι έτοιμα, βάλτε το σκεύος να προθερμανθεί για 2-3 λεπτά.
  2. Βάλτε στις χοιρινές μπριζόλες μουστάρδα ντιζόν και μαύρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου, αποξηραμένη ρίγανη και θαλασσινό αλάτι. Προσθέστε τις μπριζόλες στο τηγάνι και αφήστε να ψηθούν για 8 λεπτά ανά πλευρά.
  3. Όσο μαγειρεύετε τις μπριζόλες, προσθέστε μπέικον στο γουόκ και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.
  4. Όταν οι μπριζόλες έχουν σχεδόν τελειώσει, προσθέστε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια στο γουόκ και μαγειρέψτε για 2 λεπτά.
  5. Τέλος, προσθέστε το λευκό κρασί & το σπανάκι στο γουόκ και αφήστε τα να σιγοβράσουν για άλλα 5 λεπτά.
  6. Ανακατέψτε περιστασιακά και στο τέλος, ρίξτε χυμό λεμονιού.
  7. Όταν οι μπριζόλες είναι έτοιμες, προσθέστε τη σάλτσα μανιταριού από πάνω τους και απολαύστε!
 
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση