Συστατικά
- 2 χοιρινές μπριζόλες, φιλέτο
- Αλάτι & πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου.
- Αλείψτε τις χοιρινές μπριζόλες με φυστικέλαιο και προσθέστε αλατοπίπερο εμπρός, πίσω και στα πλαϊνά της χοιρινής μπριζόλας.
- Προθερμάνετε σταδιακά το μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Ψήστε τις χοιρινές μπριζόλες για να τις θωρακίσετε 1-1½ λεπτά κάθε πλευρά.
- Αφαιρέστε από την εστία και ψήστε στον φούρνο για 4-6 λεπτά.
- Αφήστε τες να ξεκουραστούν για 5 λεπτά πριν τις σερβίρετε.