Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Ομελέτα Με Κόκκινη Πιπεριά & Κατσικίσιο Τυρί

Ομελέτα Με Κόκκινη Πιπεριά & Κατσικίσιο Τυρί

Βαθμός δυσκολίας

Χαμηλή

Χρόνος Προετοιμασίας

5 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

5 λεπτά

Μερίδες

1

Συστατικά

  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • ¼ κούπας κόκκινη ψημένη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι για την γεύση
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο
  • ¼ κούπας κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε μαζί τα αυγά, το νερό, το σχοινόπρασο, τις κόκκινες πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ζεστάνετε ένα μικρό μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι, ανακατεύοντας. Ρίξτε μέσα το μείγμα των αυγών και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
  3. Περάστε μια σπάτουλα γύρω από τις άκρες για να ξεκολλήσουν από το σκεύος (οι άκρες πρέπει να ρυθμιστούν). Προσθέστε κατσικίσιο τυρί στη μέση της ομελέτας.
  4. Διπλώστε την ομελέτα στα τρίτα και αναποδογυρίστε. Μαγειρέψτε για 1 επιπλέον λεπτό. Σύρετε σε ζεσταμένο πιάτο και σερβίρετε αμέσως.
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση