Συστατικά
- Καρότα
- Ελαφόβοσκο ή αλλιώς Παστινάκη (Parsnips)
- Λαχανάκια Βρυξελλών
- Γλυκοπατάτες
- Κόκκινο Κρεμμύδι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε την Chef Collection μαντεμένια πλάκα/σχάρα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία (για περίπου 10 λεπτά)
- Προετοιμάστε 1 κούπα με καρότα, ελαφόβοσκο (parsnips -παστινάκη), κόκκινο κρεμμύδι και λαχανάκια Βρυξελλών σε κομμάτια ομοιόμορφου μεγέθους.
- Ανακατέψτε μαζί με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι για την γεύση.
- Τοποθετήστε τα λαχανικά στη σχάρα και ψήστε έως ότου αρχίσουν να μαυρίζουν οι άκρες (περίπου για 15 λεπτά), γυρίζοντας τα, μία ή δύο φορές.