Συστατικά
- χοιρινά μπριζολάκια
- 2 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ espresso
- 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
- 1 ½ κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- ½ κουταλάκι του γλυκού καυτερή πούδρα chipotle
- Λάδι για την επιφάνεια ψησίματος
- Κόκκινες πιπεριές chili για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου. Αλατοπιπερώστε τις χοιρινές μπριζόλες.
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας, σε ένα μικρό μπολ. Αλείψτε & τρίψτε τις χοιρινές μπριζόλες από όλες τις πλευρές.
- Προθερμάνετε την μαντεμένια γκριλιέρα σε μέτρια δυνατή φωτιά, για 5-7 λεπτά. Περάστε τη σχάρα με μαγειρικό λάδι και θωρακίστε τις μπριζόλες, για 4 λεπτά.
- Προσθέστε κόκκινες πιπεριές chili , στη συνέχεια γυρίστε τις μπριζόλες και τοποθετήστε τες σε προθερμασμένο φούρνο, για 8-10 λεπτά. Αφήστε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά, πριν το σερβίρισμα.