Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Μοσχαρίσιο Φιλέτο Stir Fry

Μοσχαρίσιο Φιλέτο Stir Fry

Βαθμός δυσκολίας

Χαμηλή

Χρόνος Προετοιμασίας

15 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

15 λεπτά

Μερίδες

4-6

Συστατικά

Μαρινάδα
  • 1kg μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 κούπα σόγια sauce
  • ¾ κούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο ginger
Stir Fry
  • 1 κόκκινη πιπεριά καμπανούλα
  • 1 κίτρινη πιπεριά καμπανούλα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι σπαράγγια
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι canola oil (κραμβέλαιο)
  • 1 κούπα baby μπιζέλια (snap peas)
  • 1 κούπα αποφλοιωμένα τοματίνια
  • 1 κουταλιά της σούπας πολτοποιημένο σκόρδο
  • ¼ κούπας φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια για γαρνίρισμα
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το τηγάνι/wok από το μαντεμένιο σκεύος Cook-It-All σε μια στρώση καυτά κάρβουνα. Προθερμάστε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  2. Σε μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, συνδυάστε το μοσχάρι με τη σόγια sauce, το μέλι και το ginger.
  3. Κόψτε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε λωρίδες και τοποθετήστε από πάνω τα σπαράγγια.
  4. Προσθέστε κραμβέλαιο στο τηγάνι/γουόκ και τσιγαρίστε τα τοματίνια για 1-2 λεπτά.
  5. Απομακρύνετε το μοσχάρι από τη μαρινάδα και σοτάρετέ το για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια βγάλτε το από το σκεύος Cook-It-All.
  6. Χρησιμοποιώντας επιπλέον λάδι αν χρειάζεται, προσθέστε το κρεμμύδι, τις πιπεριές καμπανούλες και τα σπαράγγια. Σοτάρετε για 2 λεπτά περίπου (Stir-fry) . Προσθέστε και τα υπόλοιπα λαχανικά και το σκόρδο; Σοτάρετε ανακατεύοντας για επιπλέον 7-10 λεπτά
  7. Διακοσμήστε την κορυφή με τα τοματίνια και σερβίρετε με ρύζι. Αλατοπιπερώστε για τη γεύση.
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση