Συστατικά
- ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 3 αυγά
- 28 γρ. καραμελωμένα κρεμμύδια
- ¼ κούπα τριμμένο τυρί cheddar
- ½ κούπα ψητό χοιρινό, κομμένο με το χέρι (pulled pork)
Εκτέλεση
- Χτυπήστε τα αυγά μέχρι να μην μείνει κανένα ασπράδι.
- Σταδιακά ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια λιώστε το βούτυρο. Ρίξτε τα αυγά και γείρετε το τηγάνι έτσι ώστε τα αυγά να καλύψουν πλήρως ολόκληρη την επιφάνεια ψησίματος. Καθώς τα αυγά αρχίζουν να πήζουν, χρησιμοποιήστε μια λαστιχένια σπάτουλα για να σύρετε τις ψημένες άκρες στο κέντρο του τηγανιού. Γείρετε το τηγάνι για να πέσει το άψητο αυγό στην άκρη του τηγανιού.
- Μόλις ο πυθμένας σταθεροποιηθεί, αλλά από πάνω υπάρχει ακόμα λίγη υγρασία, πασπαλίστε με τυρί, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και τραβήξτε το χοιρινό (pulled pork) πάνω από τη μισή ομελέτα.
- Διπλώστε την άλλη πλευρά των αυγών πάνω από τις γαρνιτούρες και στη συνέχεια, σύρετε την ομελέτα σε ένα πιάτο.
- Περιχύστε με bbq sauce και απολαύστε!