Συστατικά
Παϊδάκια
- 1.200 kg χοιρινά παϊδάκια
- Σπόροι σουσαμιού και κρεμμύδια σε λεπτές φέτες για γαρνίρισμα
Μαρινάδα
- 1 κούπα σόγια σως
- 1 κούπα νερό
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού (rice wine vinegar)
- ¼ κούπα καστανή ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
- 5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Εκτέλεση
- Συνδυάστε τα συστατικά της μαρινάδας. Σε πλαστική σακούλα ή σφραγιζόμενο πλαστικό δοχείο, ρίξτε τη μαρινάδα στα παϊδάκια. Τα βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα.
- Προθερμάνετε σταδιακά τη σχάρα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια λαδώστε την και ψήστε σε παρτίδες για 5-7 λεπτά ανά πλευρά.
- Γαρνίρετε με σουσάμι και κρεμμύδια. Σερβίρετε αμέσως.