Skip to content

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 79€ (εντός Ελλάδας)

Hash Γλυκοπατάτας Στο Τηγάνι

Hash Γλυκοπατάτας Στο Τηγάνι

Βαθμός δυσκολίας

Χαμηλή

Χρόνος Προετοιμασίας

10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος

25 λεπτά

Μερίδες

2

Συστατικά

  • 700 γρ. ή 2 μεσαίες γλυκές ντομάτες
  • 6 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 1 κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • 1 ¼ κούπες ελαιόλαδο, χωριστά

Εκτέλεση

  1. Καλύψτε τις γλυκοπατάτες με νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Αφήστε να βράσουν για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, στραγγίστε τες και αφαιρέστε την φλούδα.
  2. Κόψτε τις γλυκοπατάτες σε κύβους του 1 εκ. & πασπαλίστε με το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα και ¼ κούπα ελαιόλαδο.
  3. Ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε τις πατάτες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά, για 3-5 λεπτά. Προσθέστε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ανακατέψτε καλά να ενωθούν.
  4. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ροδίσουν τα λαχανικά από όλες τις πλευρές, για 10 λεπτά περίπου. Ανακατέψτε με φρέσκο ​​δεντρολίβανο και σερβίρετε.*
*Pro Tip: Στο τέλος προσθέστε λίγα αυγά και αφήστε τα να μαγειρευτούν, για μια πρωινή έκρηξη πρωτεΐνης!
Close (esc)

BLACK FRIDAY -20% IS ON

Hurry Up and secure your your favourite items. Limited Quantity...

Επιβεβαίωση Ηλικίας

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση