O Δημήτρης Παπαζυμούρης μαγειρεύει με την Lodge
Η μαγειρική είναι για εκείνον, κουλτούρα και ηδονή, τέχνη και επιστήμη, αισθήσεις και τεχνική, έμπνευση και πειθαρχία, ιστορία και καινοτομία.
Είναι μνήμες και εξερευνήσεις, μέτρο και διαίσθηση, θαλπωρή και ξελόγιασμα, θρέψη και γεύση, ένταση και ισορροπία, αφαίρεση και γενναιοδωρία.
Είναι δημιουργία, φιλοξενία, ασκητική και έρωτας μαζί. Είναι οικογένεια και φίλοι.
Είναι πολιτισμός.
Cucina Caruso Lodge Recipes
6 Ιούλ 2023
Ροδισμένο Μιλφέιγ Πατάτας, με πράσο & αρωματικά
Ένα συνοδευτικό πιάτο τύπου γκρατέν αλλά χωρίς τυριά, με αυτοτελή χαρακτήρα και συνοχή γήινων γεύσεων που είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή, και συνδυάζεται πολύ εύκολα με πρωτεΐνες ψητές ή με ήπιες σάλτσες