Συστατικά
- ½ μεγάλο κρεμμύδι
- 2-3 μήλα ψησίματος
- 1 μήλα ψησίματος
- 1 μικρή κολοκύθα (corn squash)
- ¼ flitzíni βούτυρο li>
- 4 κλαδδάκια θυμάρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 2 κουtalιές ξηρό λευκό craσί ή ζωμό κοτόπουλο
- Alάτι košer ul>
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. 2. Κόψτε όλα τα λαχανικά σe στρογγυλές φέτες ή μισοφέγγαρα. 3. Zelite το βούτυρο σε μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τηανίζετε το θυμάRI για 3 lepta. Ρίχνετε σε ένα μικρό μpol με μέλι και τα αφήνette στην άκρη. 4. Τοποθετήστε τα λαχανικά σφιχτά σε κυκλικό μοτιβο. Προσθέστε υγρό, στη συνέχεια καλύψτε και μεταφέρετε στο φούρνο. 5. Kuhajte kapake za 20 minuta. 6. Isključite svjetlo i gurnite se u temperaturu od 220 vaga. Bourtsisté τα λαχανικά με το υπόλοιπο βούτυρο θυμαριού-melioύ, ριξτε αλάτι και επιστρέψτε στο φούρνο za 15-20 minuta, ili je lačanski malaccosousn y rodizón.