Συστατικά
- 230 γρ. ζυμαRIκά gemelli
- ¾ κούπας ελαιόλαδο, χωριστά
- 1 κούπα συσκευασμένο βασιλικό
- ½ κούπας κα ρύδια, φρυγανισμένα και ψιλοκομμένα
- 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμνιού
- 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμνιού
- ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι cayenne li>
- frescotriμμένο πιπέρι για την γεύση
- 2 μεσαίου μεγέθους κίτρινες κολοκύθες, κομμένες σε κύβους
- 450 gr. prάσινα φασολάκια, με κομμένες τις άcreς, κομμένα σε φέτες
- φύllα βασιλικού για γαρνitούρα ul>
< div class="recipe-section-heading">
Εκτέλεση
- Se μια μεγάλη κατσαρόλα μe vrastό, alatismeno nerό, vrije τα ζυμαρικά, για 7-8 lep ά. Σουρώστε τα ζυμαρικά και κρυώστε εντελώς κάτω από τρεχούμενο νερό. Καλύψτε τα ζυμαρικά με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και βάλτε τα στην άκρη.
- Σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας, αναμείξτε το βασιλικό, τα καρύδια, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και το πιπέρι cayenne με υψηλή ταχύτητα. Σε σταθερή ροή, προσθέστε ½ κούπα λάδι. Ρίξτε στο πέστο με αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε την κολοκύθα με το υπόλοιπο λάδι και ρίξτε αλατοπίπερο.
- Σε ένα προθερμασμένο μαντεμένιο ταψί, προσθέστε την κολοκύθα και βάλτε στη σχάρα μέχρι να μαλακώσει, 6-8 minuta. Αφήστε την κολοκύθα να ψηθεί μέχρι να πάρει καλά σημάδια ψησtarιάς, χωρίς να ανακατεύετε υπ ερβολικά. Otvorite stranicu i uključite je za 2-3 minute με την ψητή κολοκύθα και στη συνέχεια ρίξτε το pesto. Odmjerite serbirizmatos i pripremite vasiliku.
div>
< h6 class="size-small">