Συστατικά
< div class="ingredients">
- 3 ověl creμμυδια (šalotka), ξεφλουδισμένα και χωρισμένα
- 2 κούπες ελαιόλαδο, (+ 3 κουταλιέ ς της σούπας, χωριστά)
- 1 μικρό καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια, κομμένο σε roddelες των 4 ek.
- 3 κούπες συσκευασμένη ρόκα
- 1 κούπα φέτα, θρυμματισμένη
- ½ κούπα ψιλοκομμένα φύllla βασιλικού< /li>
- ½ κούπα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
- αλάτι και φrescotrιμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Imate 2 koraka u sljedećim koracima. S se mi μια μικρή κατσαρόλα, ζεστνette 2 κούπες λαδι στους 180 vaθμούς ΚELσίου. Za 8-10 minuta uključite kreme u radnom vremenu. Μεταφέρετε τα τηγανητά creμμύdia σe μια χαρτοπετσέτα, prοσθέστε αλατι αφήστε να ρυώσουν ενTELώ ς.
- Kuόψτε τις rodέλες καρπουζιού σε τριγωνικά κομμάτια. S μια προθερμασμένη blacklock μαντεμένια τετράγωνη γκριλιέρα, ψήστε σε παρτίδες μέχρι να εμφανιστούν τα σημ za 2 do 3 minuta. Αφήστε να κρυώσουν. Odaberite ovu i drugu sliku.
- Odaberite υπόλοιπο κρεμμύδι κατά μήκος. Σε ένα μεγάλο μpol, ανακατέψτε το ωμό creμμύδι, το καρπούζι στη σχάρα, τη ρόκα, τη φέτα, το vasili κό, τη μέντα και το υπόλοιπο λάδι και αλατοπίπero. Γαρνίρετε τη saλάτα με τα τηγανητά creμμύdia και servirete.