Συστατικά
Ζύμη
div> - 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¾ κουταλάκια του γλυκού αλάτι < li>½ κουταλάκια του γλυκού ξηρή μαγιά
- ¾ κούπας ζεστό νερό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (+ 1½ κουταλιά) της σούπας για μαντεμένιο σκεύος)
Preljevi
- 170 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη (περίπου 1 ¼ κούπα, αν είναι χύμα)
- ½ κούπα σάλτσα για pizza
- ½ κούπα τυρί pimento
- ½ κούπα ψιλοκομμένο μπέικον
Τυρί Pimento< /span>
- 1 kuhana kašika
- ¼ kašika μαγιονέζα
- ¼ kašika σ ε σκόνη
- 1 ψητή πιπεριά jalapeno, με τους σπόρους
- 3 κουταλιές της σούπας πιπεριές σε κύβους
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Οδηγίες προετοιμασίας:
- Τοποθετήστε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά, το νερό και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεσαίο μπολ. Ανακατέψτε τα πάντα μαζί, prije 1 minute, για να φτιάξετε μια ακατέργαστη, κολλώδη ζύμη χωρί ς ξηρά μπαλώματα αλευριού.
- Potražite ovaj μπολ τις πλευρές και μαζέψτε τη ζύμη u svojoj μπάλα. Odaberite za 5 minuta.
- Pokrenite ovaj korak i pomaknite se na njega, σαν να επρόκειτο να σηκώσετε τη ζύμη. Αντί να σηκώνette, τεντώστε το κάτω μέρος της ζύμης προς τα πάνω και πάνω από την κορυφή. Odaberi tri koraka, gurni 90 minuta u cijenu.
- Izaberite broj i nakon 5 minuta završiti. Počnite 5 minuta i epanalbete, στη συνέχεια, άllα 5 minuta za την την τεταρτη - αι τελευταία - φορά. Odlučite se i otiđite u hotel za 40 minuta. Στη συνέχεια, učitajte 12 i 72 sata.
- Pripremite τηγάνι na 3 sata prije 2 sata θέλετε να serbiretε την πitσα σας. Ρίξτε 1½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι. Καλύψτε την επιφάνεια μαγειρέματος και τα πλαϊνά τοιχώματα με λάδι.
- Metaφέρετε τη ζύμη στο τη γάνι και γυρίστε τη μία φορά για να την επικαλύψετε με ελαιόλαδο. Πιέστε τη ζύμη στις άκρες του τηγανιού, ριχνοντας την με τις άκρες των δακτύλων σας. *
- Kalύψτε αφήστε το να φουσκώσει για 2 ώρες ε θερμοcrasia dωματίου.
- Triάντα λεπτά πριν το ψήσιμο , τοποθετήστε ένα ράφι στο κάτω μέρος του φούρνου και ένα προς τα πάνω. Pripremite broj od 220 puta.
- Da biste to učinili, odvojite dio 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα σε ολόκληρη τη ζύμη και κουταλιές της σαλτσας πάνω από το τυρί. Πασπαλίστε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα.
- προσθέστε µικρές κουταλ π µ π π π π α μ μ µ π µ π µ π μ µ π π μ κέe ν.
- ήήνουμε την πίτσα κ κάτω ράφι για 18-20 λεπτά μέχρι το τυρί να βράζει και να ροδίσει το κάτω μέρος. **
- Aφαιρέστε την πίτσα από το φούρνο. Βάλτε προσεκτικά ένα μαχαίρι ανάmesα από την άκρη τίτσας και το τοίχωμα της κατσαρόλας για να μην κολλήσει. Μεταφέρετε σε ξύλο κοπής. Serbírette y απολαύστε!
- Sυνδυάστε τυρί, μαγιονέζα, σκόνη σκόρδου i jalapeno. Ανακατέψte καλά.
- Prosθέστε αλάτι και πιπέρι βασει της proτίμησής saς. Σερβίρετε και απολαύστε!
div>