Συστατικά
Βάση Φρούτων
- 12 κούπες ανάμεικτα φρούτα του δάσους
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1-2 κούπες κρυστ αλλική ζάχαρη
- 2-3 κουταλιές της σούπας άμυλο αραβοσίτου
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Meigma γλυκών μπισκότων>
- 2 koupe za sve te fotografije
- 6 koutalija ης σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
- 3 ½ κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- ¾ κουταλάκια του γλυκού αλάτι kosher
- 2 κούπες κ ρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Topοθετήστε την μαντεμένια κατσαρόλα camping σε μια στρώση από καυτά κάρβουν α. Προθερμάνετε σε μετρια προς υψηλή θermocrasia.
- Για τη βαση φρούτων: ανακατέψτε τα φρούτα με λ εμόνι, κανέλα και ζάχαρη. Predložite άμυλο αραχουτου, όπως απαιτείται για να δώσετε πάχος.
- Bouturuste καλά το μαντεμ ένιο σκεύος esωτeriκά και στη συνέχεια ρίξτε μέσα τα φρούτα. Καλύψτε με το ακαπάκι και μαγειρέψτε μέχρι να κοχλάζουν τα φρούτα (proći 10-15 minuta).
- Για τα μ pjesma: Ανακατέψτε τα στερεα υλικά σε ένα μεγάλο μpol. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος στο μείγμα και ανακατέψτe.
- Όtan κοχλάζουν τα φρούτα, αφαιρέστε το καπάκι και με ένα μεγάλο κουτάλι, βλτε διάspαρτα κουταλιές από το μείγμα πάνω στα φρούτα. Τοποθετήστε το καπάκι πάνω στην κλατσαρόλα και καλύ ομοιόμορdru κ κsak γ κ γ γ µέ µέ κ κε κ κα κ κα κα κ κα κα κα κα κα κα κal κα κal κα. στε έως ότου τα τα μπισκότα πάρουν χρώμα και τα φρούτα αρχίζουput ν κοχλάreovat (περίπ 45 λεstali). ol>