Συστατικά
Βούτυρο Σκόρδου
- 1 κούπα αλατισμένο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κουταλι ές της σούπας φρέσκο σχοινόπρασσο ( ή εναλλακτικά ψιλοκομμένο φρεσκο creμμυάκι)
- 1 kosilo, πολτοποιημένη
- Latin košer
Labrački
- 4 fila Labraki (110-170 gr. το καθένα)
- αλάτι kosher και φrescotriμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βούτυρο Σκόρδου< /span>
- Se ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε με το μίξερ το βούτυρο μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο.
- Προσθέστε το σχοινόπρασσο, το σκόρδο αλάτι ανακατψτε καλά. Φτιάξτε το μείγμα σ ε σχήμα κορμού πάνω σε λαδόκolllα.
- Διπλώστε τη λαδόκολλα πάνω του. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, διαμορφώστε το βούτώστο σε κύλινδρο πλάτους πeriπου 4 ekατοστών. Mnogo puta, ponovite sliku da biste je snimili.< /li>
- Počnite čekati za 20 minuta. Izaberite ovo za svoju uslugu ili da biste je promijenili.
- Etán είναι έτοιμο για servirisma, κόψτε το ρολό σε φέτες μισού εκατοστού και αφαιρέστε τη lad όκολλα.
Labrački
- Pripremite sat vremena od 190 stupnjeva Celzijusa.
- Pružite sve i pipi u lavrama. Σε ένα μεγάλο μαντεμένιο τηγάνι σε μετρια φωτιά, ζεστανετε το λάδι μέχρι nα archiσει να "pitsylάει" ela φρά. Βάλτε τα lavrakia gia να τα θωρακίσεte, με το δderma proς τα πάνω, μέχρι νa rodizουν calά, πeripou 4 λεπτά. Αναποδογυριστε και μαγειρέψτε μέχρι να ψηθούν, prije 1 minuta. Odmjerite τοηγάνι στο φούρνο και περίπου 5 λεπτα όσο επιθυμείte.
- Servirajte κάθε φ ιλέτο με ένα κομμάτι βουτύρου από πάνω.