Συστατικά
- 4 garida
- 2 kule gustog kolača
- 2 kolača za dijelu υρο, λιωμένο
- ¼ κούπα κόκκινη πιπεριά σε κύβους
- ½ κούπα λουκάνικο andouille, σε κύβους
- ¼ κούπα πατάτες, βρασμένες και κομμένες σε κύβους 1,5εκ .
- ⅓ κούπα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας, ντομάτες σε κύβους
- ½ κουταλάκι του γλυκού μείγμα creole
- 2 αυγά
- ¼ κούπα τυρί τσένταρ, τριμμένο
- 1 φρέσκο κρεμμύδάκι, ψιλοκομμένο
- αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση< /h2>
- < li>Ανακατέψτε τις γαρίδες με το μείγμα kreolski i τοποθετήστε τες σε μαντεμένιο τηγάνι με τα 2 κ.γ. βούτυρο. Μαγειρέψτε τες μέχρι να είναι αδιαφανείς στο χρώμα και καλά ψημένες. Αφήστε στην άκρη.
- Sotarete το λουάνικο και τις πατάτες σε κύβους, την piperiά και το creμμμ ύδι στο διαυγές βούτυρο για ένα λεπτό σε ένα καυτό τηγάνι. Predložite svoje podatke i pokušajte ih izvršiti. Odredite ovo malo kasnije.
- Pokrenite 2 stranice, pokrenite ih i izmjerite ih αντεμένιο τηγάνι. Γεμίστε με τυρί τσένταρ και τοποθετήστε το φούρνο στη σχάρα μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Αφαιρ έστε από το φούρνο. Βαλτε τις γαρίδες πάνω από τυρί και γαρνίρετε με φρεσκα prsina creμμύδάκια, κομμένα serodele ς.
div>