Συστατικά
- 1 χρυσή πατάτα yukon
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι ή βούτυρο
- 1 κουταλιά της σούπας alεύρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Πιπέρι (για την γεύση)
Εκτέλεση
- Pripremite statističku vrijednost za 30,48 eur. σε μέτρια φωτιά. Τρίψτε την πατάτα στον τρίφτη και τοποθετήστε τα κομμάτια σε ενα σοωτήρι.
- Ξεπλύντε έως ότου το νερό τρέξει καθαρό, κάτω από το σουρωτήρι, για περίπου 30 deuterόlepta.
- Δυλεύοντας σε χού φτες, πιέστε όλο το νερό από τις πατάτες και τοποθετήστε τες σε ένα μpol. Predložite aleuri, sve i pipi i pokušajte.
- Preuzmite svoju sliku τηγάνι σας. Πάρτε μια κουταλιά από μείγμα πατάτας στο τηγάνι και απλώστε το. Επαναλαβετε μέχρι nα γεμίσει το τηγάνι.
- Mageirέψτε τα latkes χωρίς nα τα κουνte μχρι νa rodίσο υν πλήρως στη μία plευρά, για πeripoυ 4-5 minuta. Odaberi i probaj 4-5 minuta, to je vrijeme.