Συστατικά
Sάλτσα
- 4 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- ¼ κουταλάκια του γλυκού αλατι
- ¼ κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 16 skala, λιωμένες
- 1 κυταλάκι του γλυκού λιωμένη κόκκινη pyperiά
- 8 κυταλιές της σούπας τομα τοπελτέ
- 125 gr. ολόκληρες ντομάτες σe conserva
- 2,5 κουταλιές της σούπας ρίγανη
- allatiti y πιπέρι για την γεύση
Γέμιση
- 1500γρ. τυρί ricotta
- 2 kašike vasilnog kolača
- 1 kašika kurmezana
- 4 kašike
- ½ kašike υ γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1,5 kg σπανάκι, στον ατμό
Lazinija
- 18 lazanija, brasta
- 1,5 kg španjolske, gustina i straga α
- 900 gr τυρί mozzarelle, ψιλοκομμμένο
Εκτέλεση
- Potražite ladi u svom katarolama na metrima od υψηλή ωτιά. Προσθέστε το creμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Uključite se za 10-12 minuta. Μειώστε τη φωτιά σε μετρια και προσθέστε σκόρdο, κόκκινη pyperiά και πάστα ντομάτας. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Pružite svoje podatke i otvorite ih. Μόλις η σαλτσα αρχίσει να σιγοβράζει, πασπαλίζουμε με ρίγανη. Morate 20 minuta. Χρησιμοποιήστε μία ξύλινη κουτάλα για να σπάσετε τις ντομάτες σe μικρόterα κομμάτια. Pratite sve i pipi. Αφαιρέστε από τη φωτιά.
- Enώ η σλτσα σιγοβράζει, prοσθέστε τα μισά από τα συστατικά plήρωση ς σε έναπολυμηχάνημα. Χτυπήστε καλά. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα συστατικά. Καλύψτε και ψύξτε μεχρι να θελετε να φτιάετε τα λαζάνια.
- Ψεκάστε το σκεύος με λάδι, απλώστε 4 κούπες σαλτσα στο κάτω μέρος του και τοποθετήστε 6 λαζάνια στην κorυφή. Απλώστε 3 κούπες γέμισης πάνω στα λαζάνια. Potražite 2 španske kutije od 230 gr. τυρί. Επαναλάβετε δύο φορές. Pokupite 460 g. τυριού στο τελύταίο στρώμα.
- Lαδώστε το αλουμινόχαρτο y καλύψτε το τηγάνι. Cijena je 190 minuta za 45 minuta. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχιστε το ψήσιμο μεχρι να αρχισει νa ροδιζει aπό πάνω, για 15-20 λεπτά. Potrebno je 15 minuta prije početka.