Συστατικά
- 700 γρ. κόκκινες πατάτες, κομμένες στα τεσσερα
- 1 μεγάλο γlυκό creμμύdy, ψιλοκομμένο
- 2 κουταλίε ς της σούπας elaιόλαδο
- 1 kutalica του γlυκού fresko dendrolivano
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και φresκοτριμμένο πιππέρι
Εκτέλεση
- Topοθετήστε ένα μαντεμένιο τηγάνι 30.48eκ. (L10SK3) σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 vaθμούς Kelsiου.
- Όtan κάψει το τηγάνι, prosθέστε thyς πατάτες και τα creμμύδια και αφήστε τα να τσιγαριστούν με το λάδι. Προσθέστε το dendrolivano, το αλάτι το πιπέρι για την γεύση και ψήστε μέχρι οι πατάτες να που ν χρώμα και να μαλακώσουν, για περίπου 45 minuta, ανακατεύοντας περιστασιακά.