Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Σάλτσα Country Gravy Του Kenny

Kennyjev seoski umak

Razina težine

Prosječno

Vrijeme pripreme

10 minute

Vrijeme kuhanja

35 minute

Porcije

Συστατικά

  • ¼ κούπας φρέσκο φασκόμηλo
  • 2 kutalije της σούσκο φασκόμηλo
  • 4 kutalije ές της σούπας λιπος από μπέικον
  • ¼ κούπες alerι για όλες τις χρήσεις< /li>
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο pipe
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού spασμένη κόκκινη piperi ά
  • ¼ Benton's ham hock
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • κούπα γάλα
  • αλάτι košer
  • φresκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Izaberite 2 koraka u odnosu na broj λή φωτιά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το Benton's ham hock, το φασκόμηλο, το μαύρο πιπέρι και την σπασμένη κόκκινη πιπεριά μέχρι το κρεμμύδι να γίνει ημιδιαφανές.
  2. Προσθέστε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και αφήστε τα σε μέτρια-χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην βράσουν. Όtan η crema είναι ζεστή, απομακρύνετε τη φωτιά αι αφφστε την να εκουραστεί za 30 minuta.
  3. E ένα μαντεμένιο τηγάνι αρκετά μεγάλο για να craτήσει τη σλτσα, φτιάξτε μια roux λιώντας το υπόλοι πο λίπος και χτυπώντας ελαφρά το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ρίξτε με κουτάλα το μείγμα γάλακτος στη roux σε μέτρια φωτιά. Χτυπάte συνεχώς μέχρι να omογενοποιθεί πριν προσθέσουμε πeryσσόtero ζεστό υgrό.
  4. Αφού δέσε ι το μείγμα, strαγγίστε το σε ένα καθαρό ταψί με καπάκι, ώSTE να μporeyte νa το διατηρήσετε ζεstό. Προσθέστε αρκετό αλάτι και alesμένο μαύρο πipέρι για γεύση. Serbíretέ το zestό!
Profesionalni savjet: Εάν η σαλτσα gravy είναι πολύ παχιά, probajte na την αραιώσετε, προσθETο ντας μια μικρή ποσότητα γάλακτος. Για τέλεια υφή, η σάλτσα gravy πρέπει να επικαλύπτει το πίσω μέρος ενός κουταλιού.
< /div>
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.