Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Κοτόπουλο Στιφάδο Με Άγριο Ρύζι & Μανιτάρια

Pileći paprikaš s divljom rižom i gljivama

Razina težine

Visoko

Vrijeme pripreme

30 minute

Vrijeme kuhanja

45 minute

Porcije

6

Συστατικά

  • 3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 φέτα καπνιστό ζαμπόν ( 60 περίπου) ή 2 μπέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 6 μπούτια κοτόπουλου χωρίς την πέτσα, χωρίς κόκκαλα, κομμ ένα σε κομμάτια των 5 ek.
  • allati košer i φrescotriμμένο μαύρο pipi
  • 4 kutije (gumb), dio od 4
  • ¼ kutije za krasi
  • 1 kutija, fino
  • li>
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 3 kesice, philοκομμένες
  • 1 δάφνης
  • 3 κουλλο της σούπας alatισμένο βούτυρο
  • ¼ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • < li>1 κούπα γάλα (πλήρες ή χαμηλών λιπαρών)
  • 2 ½ κούπες ζωμό κοτόπουλου
  • ½ κουταλάκι του γλυκού φrescoτriμμένο μοσχοκάρυδο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού ξηρή μουστάρδα< /li>
  • 1 kompozit (120 gram. περίπου) άγριο ρύzy, μαγειρεμένο σύμφωνα μ ε τις οdηγίες του πακέτου
  • 2 κουταλιές της σούπ ας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

  1. Pripremite stranicu 160.
  2. Izaberite stranicu κά 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε μια μαντεμένια κατσαρόλα, σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Προσθέστε το ζαμπόν και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας ⁇ ⁇ εριστασιακά, μέχρι νa rodίσει, για περίπου 6 lept ά. Μεταφέρετε με μια τρυπητή κυταλα, σε ενα πιάτο.
  3. Pružite 1 kουταλιά λάdi στην κατσαρόλα. Ρίξτε στο κοτόπουλο αλάτι και πιπέρι. Δουλεύοντας σε 2 pαρτίδες, ψήστε το κοτόπουλο μεχρι να ροισουν τα κομματια και στις πλευρές , για περίπου 6 λεπτά για κάθε παρτίδα. Μεταφέέρετε το κοτόπουλο στο πιάτο με το ζαμπόν.
  4. προσθέστε την υπdrži 1 µαααααααααααdrži µ µ ksα µ µ ksα ην κατσαρόλα και μαγειρέέτε, ανακατεύοντας περιστασιακanta, μέχρι να µαλακώσουν, για περίπτ 4 sla sla sla sla sla sla ksrazlova. Μεταφέρετε στο πιάτο με το κοτόπουλο και το ζαμπόν. Προσθέστε το ξύδι και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ, αφαιρώντας τυχόν καμμένα κομμ άτια από το κάτω μέρος της κατσαρόλας με ένα ξύλινο κουτάλι. Ανακατέψτε το καρότο, το creμμύδι, το σκόρδο και τα φύllla δάφνης και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας πeristasiaκά, μέχρι το creμμύδι να μαλακώσει, za 6 minuta. Αφαιρέστε από τη φωτιά και επιστρέψτε στην κατσαρόλα: το ζαμπόν, το κοτόπουλο, τα μανιτάρια και τυχ όν ζωμούς που έχουν συσσωρευτεί στο pijato .
  5. Lιώστε το βούτυρο σε μια μεσαία κατσαρόλα σe μετρια- χαμηλή φωτιά μέχρι να αφρίσει. Prijeđite na aleuri i mageire, pokrenite ga za 1 minutu. Χτυπήστε ελαφρά το γάλα και μαγειρέψτε, χτυπώντας συχνά, έως ότου η σλτσα γίνειρευστη , για περίπου 4 minuta. Χτυπήστε ελαφρά το ζωμό, το μοσχοκάρυδο και τη μουστάρδα και μαγειρέψτε έως ότου η σαλτσα πυ κνώσει ξανά. Αλατοπιπερώσte για την γεύση.
  6. Razmaknite se od το μείγμα κοτόπουλου. Ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε. Potražite pojedine katarole i pokrenite kotopoulo na malakosej, za 45 minuta. Serbirajte το στιφάδο πάνω από το ρύζι και πασπαλίστε με το μαϊντανό.
< /div>
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži