Συστατικά
< /div>- 170 γρ. (¾ κούπας) κρέμα γάλακτος
- ¼ κούπα μπύρα lager
- 1-½ κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
- ½ κούπα τριμμένη mozzarella
- ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
- 1 κουταλιά της σούπας worchestershire
- ½ κουταλάκι του γλυκού σ κόρδο σε σκόνη
- ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλάκι του γλυκού καυτή umak
- Alάτι και πιπέρι
- Σχοινόπρασο, για γαρνίρismα
Εκτέλεση
- Zestaίνετε σταδιακά ένα μαντεμένιο σκεύος σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και θερμάνετε. Προσθέστε αργά την μπύρα ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν.
- Prosθέστε την μουτάρδα dijon, τη worcestershire, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα την καυτή σλτσα ενώ sυνεχίζετε να ανακατεύετε.
- Αφα ιρέστε από τη φωτιά. Ρίξτε αργά 1½ κούπες τυρί τσένταρ και όλη τη μοτσαρέλα μέχρι na λιώσει τελείως. Napravite sve što vam treba.
- Pripremite sat od 250 vakuma ου. Τοποθετήστε το τυρί σε ενα ελαφρά λαδωμένο, oval, μινι μαντεμένιο τηγάνι y και ψψαφρά λαδωμένο, owall, μινι μαντεμένιο τηγάνι και ψήστε για 5 minuta. Γαρνίρετε με σχοινόπρασο & σερβίρετε απευθείας.