< div class="recipe-section-heading">
< div class="recipe-section-heading">
Συστατικά
- 230 γρ. τυρί cheddar (Cabot Seriously Sharp), τριμμένο
- 230 γρ. κράκερ με τυρί, τριμμένα (Cracker Barrel Extra Sharp)
- 230 gram. τυρί κρέμα
- 200 gr. ψητές κόκκινες πιπεριές pimento σε κύβους
- ¼ κούπα μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μουστ άρδα dijon
- θαλασσινό αλάτι
- fresko pipi
- 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας Worcestershire
- ¼ κουταλάκι του γλυκού χρένο (hren), σκόνη li>
- 3 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 3 κουταλάκια του γλυκού creμμύδι σκόνη
- 3 κουταλιές της σούπας θρύμματα ψωμιού για παν άρισμα (Panko krušne mrvice)
Εκτέλεση
- Pripremite φούρνο στους 205 vaθμούς ΚELσίου.
- Στο μπολ ενός μίξερ ή σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε τα τριμμένα τυρία με το τυρί creμα.
- Prosθέστε τις πιπεριές pimento στο μεί γμα τυριών και ανακατέψτe.
- Prosθέστε την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, την σαλτσα Worcestershire, το χρένο, την σκόνη σκόρδου και την σκόνη creμμυδιού. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά καλά και ομοιόμορφα.
- Μεταφέρετε τηο dip σε μια μικρή μαντεμένια κατσαρόλα ή το μινι τριγωνικό μαντεμένιο τηγάνι.
- Καλύψτε με θρύμματα ψωμιού για πανάρισμα Panko και ψήστε για 10 έως 15 λεπτά, έως ότου πάρει χρώμα από πάνω.