Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Τοστ Με Ψωμί Καλαμποκιού & Αβοκάντο

Tost s kukuruznim kruhom i avokadom

Razina težine

Prosječno

Vrijeme pripreme

10 minute

Vrijeme kuhanja

25 minute

Porcije

8
< div class="recipe-section-heading">

Συστατικά

Ψωμί Καλαμποκιού
  • 2 κούπες κitrinο σιμιγδάλι καλαμποκιού
  • 1 κουταλάκι του γλυκού alάτι košer
  • ½ κουταλάκι του γλυκού soda bikarbona
  • ½ κουταλάκι του γλυκού prašak za pecivo
  • 5 κουταλιές σούπας βούτυρο, λιωμένο
  • 1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
  • 1 ½ κούπαξινόγαλο (mlaćenica)
< div class="col-md-1-2">
Preljevi
  • 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι< /li>
  • 2 kulinara, kilo
  • 1 kafana sa cijepanjem
  • Kremidija τουρσί
  • Καυτερή umak sriracha
  • < /ul>

Εκτέλεση

  1. Θερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετήσte τη μαντεμένια φόρμα μέσα.
  2. Se ένα μpol, συνδυάσte siμιγδάλι καλαμποκιού, το aλάτι, τ ην soda bikarbona i prašak za pecivo.
  3. Odredite 4 κουταλιές βούτυρο, με το αυγό i το ξινόγαλο (mlaćenica) και στη συνέχεια ενώστε τα με το μείγμα του μpol και χτυπήστε μέχρι να omογενοποιηθούν.
  4. Βγ άλτε με προσοχή την μαντεμένια φόρμα από τον φούρνο. Predložite υπόλοιπο βούτυρο i odaberite sve svoje fotografije. Ρίξτε μέσα το κουρκούτι γεμίζοντας την έως να καλυφθούν τα ¾ της. Μην την παραγεμίσετε γιατί θα φουσκώσει και θα υπερχειλίσει. Ανακινήστε την φόρμα για μπει ομοιόμορφα το κουρκούτι. Počnite 25-30 minuta da biste mogli kuhati υώσει μέσα στην φόρμα. Μόλις kruυώσει, αφαιρεστε το καρέλι κόψτε το se φέτες των 2.54 e..
  5. Nakačite τοψιλοκο μμένο κόλιανδρο στο γιαούρτι. Απλώστε τη σαλτσα γιαOURTIού σε κάθε φέτα και πrosθέστε αβοκάντο, creμμύdyα τουρσί και καυτερή sau ce sriracha.
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži