Συστατικά
< div class="ingredients">
< /div> - 6 fila gata, (2,5-3 kg το καθένα)
- ¾ κούπες πλήρες γάλα
- 1 μεγάλο αυγό, χτ υπημένο li>
- 2 kutalije του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκια του γλυκού triμμένο λευκό πιπέρι
- 2 κού πες κιτρινο σιμιγδάλι καλαμποκιού
- ¼ κούπες alεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 kuhana paprika cayenne
- ½ kuhane paprike i
- 1 kutalica του γlυκού aλάτι
- ¼ kuglica του γlυκού creμμύδι σκόνη
- ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- Φυτικό λάδι (αρκετά ώστε) τα ψάρια να μπορούν να βυθιστούν πλήρως)
Εκτέλεση
- Kuόψτε κάθε φιλέτο στη μέση κατά μήκος. Σε ένα ρηχό μpol, ανακατέψτε τα συστατικά με το αυγό και χτυπήστε καλά. Σε ένα μεγάλο πιάτο, συνδυάστε τα συστατικά για το σιμιγδάλα καλαμποκιού. ψαριών να βυθιστούν σε μια μαντεμένια κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία έως 180 βαούύ.
- Ενώ το λάδι θερμαίνεται, βυθίστε τα φιλέτα γατόψαρου, ένα κάθε φορά στo dip του αυγού, επικαλύψτ ε κάθε κομμάτι πλήρως και αφήστε να στάξει. Βυθίσte κάθε κομμάτι στο syμιγδάλι καλαμποκιού, καλύπτοντάς το εντελώς. Απομακρύνεte ό,τι πeryσσεύει.
- Ako volite, pokušajte proći u lađi čor α τα strimώξete (ίσως χρειαστεί να τα τηγανίσετε σε παρτίδες). Τηγανιστε ότοως τα φιλέτα επιπλέουν πάνω od το λαδι, za 6 minuta. Όταν το ψάρι είναι έτοιμο, το εσωτερικό του θα φαίνεται σαν να ξεφλουδίζει. Μεταφέretέ τα σε μια σχάρα για να στragγίξουν από το πλεονάζον λάδι.