Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Τηγανητές Κοτομπουκιές Χωρίς Γλουτένη

Prženi pileći zalogaji bez glutena

Razina težine

Prosječno

Vrijeme pripreme

90 minute

Vrijeme kuhanja

30 minute

Porcije

4

Συστατικά

Κοτόπουλο
  • 500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
Marinάdα Βουρογάlacτος
  • 1 κούπα βουturόgala
  • 1 μεγάλη σκελδα σκόμένη
  • 1 goluba na slici
  • < li>½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ⅛ κουταλάκι του γλυκού φresκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικά της επιλογής σας (ανάλατα)
Πανάρισμα Με Ρυζάλευρο
    < li>¾ alεύρι από καστανό ρύzi
  • ¼ κούπα κορν φλάουρ
  • 1 κουταλιά της σούπας γlυκιά πάπρικα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού φrescotriμμένο μαύρο πιπέρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκό νη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού creμμύδι σε σκόνη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Περίπου ¼ κούπας έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Plύnete i στεγνώστε το στήθος κοτόπουλου με χαρτοπετσέτες. Τοποθετήσte τα στήθη μεταξύ δύο φύllλων ψησίματος και χτυπήσte με μια σφύρα κρέατος ή πλάστη. Κόψτε σε λωρίδες. Αφήστε στην άκρη.
  2. Se ένα mesαίο μpol, ανακατέψτε καλά τα υlicκά maraningadας βουτυρογάλατος. Ρίξτε τις λωρίδες κοτόπουλου και ανακατέψτε για να τις καλύψετε καλά. Σκεπάστε και ύύξτε για τουλάχιστον 1 ώρα ή όλη τη νύχτα.
  3. όταν είστε γ γ τ τ τανα τανα τανα τανα τβα τανα τανα τανα τανα τανα τανα τανα τανα τανα τκsak πανάρισμα σε ένα άλλο μπολ μεσαίου μεγέθους.
  4. ζεστάνετε ένα μαντεμένιο τηγάνια 1-2 minuta do metar φωτιά i prosθέστε το λάδι σταφυλιού. Όταν το λάδι είναι ζεστό (Δοκιμebστε ρίχνοντας μια πρέζα αλεύρι στο ζεστό λ γ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ α α αstoj αλεύ. στε με το επόμενο βήμα.
  5. βάλτε ένα κομμμάτι κοτόπουλου στο μπολ για µ hvaća μ μ hvaća για µ µ hvaća γι µ hvaća µο µ µ hvaća. Απομακρύνετε υλικό που μπορεί να περισσεύει και τοποθετήστε το κοτόπουλο στο καυτό λάdi. Θα prέπει να δείτε μια gramμή φυσαλίδων να σχηματίζεται κατά μήκος των άκρων του κοτόπουλου. Εάν το δείτε, το λάδι είναι στην κατάλλη θermocrasia και ετοιμοι να τηγανίσετε το υπόλοιπο κοτόπουlo.
  6. Bezete grožgora τις υπόλοιπες κοτομπουκιές στο μείγμα aleriumoύ με τον ίδιο trόπο. Προσθέστε τες στο ζεστό λάδι, αφήνοντας περίπου 3 ek. χώρο μεταξύ κάθε λωρίδας. Μην παραγεμίσετε το τηγάνι (ίσως χρειαστεί να τα τηγανίσετε σε παρτίδες). Τηγανιστε έως ότου rodzison elaφρά και γginουν τragανές στην αφή, 4-5 minuta. Potražite svoje fotografije i počnite ih koristiti za 4-5 minuta ά.
  7. Metaφέρετε το κοτόπουλο σε πιάτο με χαρτοπετσέτα για να straγγίξουν. Ελέγξτε τις λωρίδες για να βεβαιωθείte ότι το κέντρο είναι ψημένο. Πρέπει να είναι λευκό, όχι ροζ. Εάν το creας είναι ακόμα roζ, olοκλρώστο το μαγείremema σe φournó 220 vαθμών za 10 minuta.
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži