Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Σολομός Με Μυρωδικά Στο Τηγάνι

Losos sa začinskim biljem u tavi

Razina težine

Prosječno

Vrijeme pripreme

20 minute

Vrijeme kuhanja

20 minute

Porcije

6

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 2 μεγάλα τσαμπιά σέσκουλο (blitva)
  • ½ κούπα ζωμό κοτόπουλο
  • 2 κουταλιές της σούπας adobo umaka
  • < li>¼ κούπα μέλι
  • 6 mikrona kuhanog vrhnja
  • ¼ kašike vrhnja
  • 2 kašike kiselog vrhnja
  • Spiru κολοκύθας, κόλιανδρο, πιπεριά jalapeño και limeta για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

< /div>
  1. Izaberite ενάμιση creμμύδι, ενώ το υπόλοιπο μισό κόψτε το εέξι rodέλες των 2.54ek.. Ψιλοκόψτε το σέσκουλο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, διατηρώντας τα φύllα και τα στελέχη χωριστά.
  2. Stad iακά θερμάνετε το μαντεμένιο τηγάνι 30,47e . της σειράς Chef Collection σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε βούτυρο και κρεμμύδι κομμένο σε κύβους.
  3. Σοτάρετε μέχρι να γίνουν ημιδιαφανή και στην συνέχεια προσθέστε τα σέσκουλα και μαγειρέψτε για ακόμα δύο λεπτά.
  4. Prοσθέστε τον ζωμό κοτόπουλου & μια μεγάλη πρέζα αλάτι, ενώ στη συνέχεια και προσθέστε το σταδιακά στα ψιλοκομμένα φύλλα σέσκουλου.
  5. Στεγνώστε τον σολομό και αλατοπιπερώστε τον.
  6. Τοποθετήστε τις 6 ροδέλες κρεμμυδιού πάνω από τα χόρτα και τοποθετήστε 1 φιλέτο solomού πάνω από κάθε roddelα (αυτό θα craτήσει τον solomό ψηλά και θα τον αφήσει να βράσει στον ατμό). Pokrenite se i vratite se na sat za 6-8 minuta, ili počnite s postupkom.
  7. Pokrenite dionicu πετάξτε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού. Stavite 2 komada adobo umaka i dodajte ih u vrhnje έσκουλα. Τοποθετήστε ξανά φιλέτα solomού στην κορυφή και γαρνίρετε με τα βόtanα, τους σπόρους κολοκύθας και χυμό vapno.
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži