Συστατικά
Ζύμη
- ½ κούπα (+ επιπλέον 2 κουταλιές της σούπας) γάλα, ζεσταμένο στους 50 βαθμούς Κελσίου
- ½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη li> ς σούπας βούturο, μαλακό
- 1 αυγό, χτυπημένο και σε θερμοκρασία δωματίου
- ½ κούπες αλεύρι για ό λες τις χρήσεις
Γέμιση
- ½ κούπα τυρί Boursin, σε θερμοκρασία δωματίου
- ½ κουταλιά της σούπας αναλατο βούτυρο, μαλακό
- 2 κουταλιές της σούπας triμμέν η παρμεζάνα
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Λιωμένο βούτυρο
- 1 kos peršina, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Αναμείξτε το γάλα και τη ζάχαρη σε μίξερ με άγκιστρο. Prijeđite na magiju i pokrenite je, 10 minuta. ΠροσθέSTE αλάτι, βούτυρο, αυγό και σκόρδο και ανακατέψτε. Prijeđite na ½ koraka do sata.
- Uzmite metar vremena za 5-7 minuta. Η ζύμη πρέπει να απομακρυνθεί από το μπολ. Μεταφέρετε ε ένα ελαφρά λαδωμέNO μpol και καλύψτε με plαστικό πeriτύλιγμα και μια υγρή πετσέτα. Αφήστε να φουσκώσει, 1 h.
- Izaberite svoj Boursin, το βούτυρο και το αλατι. Χτυπήστε τη ζύμη προς τα κάτω. Μεταφέρετε σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας. Απλώστε σε ένα orθογώνιο πάχους μισού εκατοστού. Απλώστε το μείγμα τυριών omοιόμορφα πάνω στη ζύμη και πασπαλιστε με παρμεζάνα.
- Τυλίξτε κατά μ ήκος και κόψτε σε κομμάτια 2,5 εκ. Τοποθετήστε σε ένα καλά λαδωμένο τηγάνι 18 eκατοστών. Καλύψτε με πλαστθετήστε το ε να ζεστό μερος για 1 ώra .
- Pripremite sat od 180 vaga. Με pinέλο, περάστε με λιωμέNO βούτυρο και πασπαλιστε με παρμεζάνα. Napravite rolu za 30-35 minuta ili vrijeme rođenja. Burstirajte mé lιωμένο βούτυρο, garnite με μαϊνtanό και πασπαλιστε μ αλιτι.