< div class="col-md-1-1">
Συστατικά
Γέμιση
- 4 κυταλιές της χωρίς το λιπο
- 1 killό μοχάρι, χωρίς το λipο ς, κομμένο σε κύβους των 2,5 ek.
- 1 μεγάλο creμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 skele, polτοποιημένες
- 2 choutalάκια του γλυκού aλατι ( + λίγο παραπάνω για την γεύση)
- 1 κουταλάκι του γλυκού φrescotriμμέNO μαύρο πιπέρι< /li>
- 1 κουταλάκι του γlυκού νιφάδες κόκκινης καυτερής pyperiάς (proαιρετικά)
- 1 κούπα ζω μό βοδdinού
- 1 kutalica του γλυκού ρίγανη
- 1 kutalica του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
- 1 κουταλιά της sούπας ψιλοκομμένο φρεσκο μαϊνtanό
- 4 μεγάλα καρότα, σε κομμάτια των 2,5 εκ., ή 1 ½ κούπα καρότα baby
- 1 ½ κούπα κατεψυγμένα πρασινα μπιζέλια
- 1 κούπα ψιλοκομμένο σελερι
- 2 κουταλιές της σούπας ale ύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 kopija ne
Krούστα Πουρέ Πατάτας
- 1 kilo crvenkastocrveno, ξεφλουδισμένες κομμένες σe κύβους 2,5 e
- 3 choutalieς της σούπας αλατισμένο βούtururo
- ½ κούπα γάλα
- ½ κούπα κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι του γλυκού φresκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Γέμιση
- Pripremite φούρνο στους 160 vaga. Postavite 2 koraka u svoj katastar na metričkoj jedinici. Προσθέστε το μοσχάρι, το μισό κρεμύΔι, το μισό σκόρδο, το αλάτι, το µαύ χ πέ κα κ sak κ π π πέ πύύ πύύ αύύ αύ ιύ ιύ ιύ αλ αλ αλ αλ αλά αο αο αλά σλ σο σλ σο σλ σο σκ ιισčite. ) στην κατσαρόλα και μαγειρέέτε μέχρι να ροδίσει το κρέας από nuta τις πλευρές, για 5-10 λεπτó. Προσθέστε το ζωμό, τη ρίγανη, το θυμάρι και τον μαϊντανό. Potražite i pokrenite mjehuri na malom kreatu za 2 sata.
- Izaberite kre έας και το ζωμό από την μαντεμένια κατσαρόλα και στεγνώστε το δοχείο. Potražite više od 2 koraka u metrima u kataruli. Predložite υπόλοιπο creμμύdy y το σκόρδο και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, za 2 minute. Προσθέστε τα καρότα, τα μπιζέλια και το σέλερι και µαγειρέέτε, ανακαοντ γ γ hvaća γ γ hvaća ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα ακα αkan ανακα ακα αkan ανακα ακα ακ α ανακον α ακα ακ α αkan ανακα ακα ακα ακα ακα ακα αkan αν ακα ακα αγ ακα αγ ακ α αγ αγ αγ αγ αγ αγγ ίσω στην μαντεμένια κατσαρόλα, ανακατέτε και προσθέστε αρκετό ζωμό για να καλυφθ. Ρίξτε αλάτι για την γεύση. Odaberite μαγείρεμα, ανακατεύοντας συχνά, σε μετρια φωτιά gia 5 minuta.
- Pokrenite alerije σε μια κούπα και πrosθέστε σταδιακά aleύρι ενώ ανακατεύette, για να κάnete ένα omοιογενές μείγμα aler ιού-νερού. Εάν σχηματιστούν SVώλοι, strαγγίξτε σε ένα κόσκινο. Προσθέστε το μείγμα στην μαντεμένια κατσαρόλα y ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε. Επαναφέρετε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 βαθμούς
Crούστα
- Bratite ove alate u 3,8 litra ne ρό) τόσο ώστε να να καλυφθούν. Odaberite malo za 10 i 12 minuta. Strαγγίξτε καλά τις πατάτες.
- Enώ οι πατάτες είναι ακόμα zestές, ανακατψτε το βούτυρο μέχρ ι να λιώσει. Ανακατέψτε την επιπλέον μισή κούπα γάλα με την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια ριξτε το μείγμα στο βούτυρο. Προσθέστε το υπόλοιπο γάλα το μαύρο πιπέρι και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σύνθεση
- Βάλτε τον πουρέ πατάτας πάνω από τη γέμιση της μαντεμένιας κατσαρόλας. Ψήστε στην μεσαία σχάρα, του φούρνου, χωρις καπάκι, za 30 minuta α rodίσουν, για περίπου 5 minuta. Να ελέγχετε συχνά, ώστε να αποφύγετε το παραπάνω ψήσιμο!