Συστατικά
Μπαχαρικά
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 2 κουταλάκι του γλυκού alάτι košer
- ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόλιανδρο
- ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο
- ½ κουταλάκι του γλυκού φresκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα
- ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κάρδαμο
Χοιρινό
- 1 komad, (1,5-2 kg)
- 3 komada kolača
- 1 komad ili kolač ύρα lager (αποφύγετε μπύρες λυκίσκου όπως IPA)
Σάλτσα
- Aléύρι για όλες τις χρήσεις, όσο χρειαστεί
- 2 choutalάκια του γlυκού ξύδι μηλίτη
- ¼ κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
Εκτέλεση
- Ρίξτε όλα τα μπαχαρικά για το κρέας σε plαστική σακούλα με φerμουάρ, σφragγίσte και ανακινήσte. Στεγνώστε την χοιρινή ωμοπλάτη με χαρτοπετσέτα και τοποθετήστε την στην σακούλα. Τρίψτε το μείγμα μπαχαρικών στο ρέας μέχρι νa κολλήσει όλο στο ρέας και όλες οι επιφάν ειες του κρέατος να καλυφθούν. Pokrenite se od sakoula, zagrabite i upalite za 24 sata.
- Pripremite ovo mjesto 110 βαθμούς ΚELσίου.
- Želite li vidjeti svoje katarole u metrima za svoj uređaj. Αφήστε να rodίσουν όλες οι πλευρές και οι άκρες της χοιρινής ωμοπλάτης. Ρίξτε αρκετή μπύρα για να καλύψετε το κάτω μέρος της κατσαρόλας. Βράστε την μπύρα. Σκεπάστε το σκεύος και τοποθετήστε το στο φούρνο. Μαγειρέψte ότου το creας κόβεται εύκολα με ένα pyroύny, za 3-4 sata kasnije το κρέας από την κατσαρόλα και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Ρίξτε τους ζωμούς από την κατσαρόλα σe ένα θερμομονωτικό κύπελλο μέτρησης. Izmjerite 1 kotačić u aleriji između koupa i ubacite ga u pojedinačnu katarholu. Σε χαμηλή φωτιά, prοσθέστε τους ζωμούς από το μπρεζάρισμα polύ αργά στην κατσαρόλα, χτυπώντας ελαφρά για να διαλυθούν τυχόν κομμάτια, μέχρι να προστεθούν όλοι οι ζωμοί και η σλτσα omογενοποιη θεί. Γυρίστε τη φωτιά σε υψηλή θermokrasia και αφήστε το ζωμό nα vρσει για να γίνει πυκνός. Αφαιρέστε από τη φωτιά. Χτυπήσte ελαφρά το ξύδι και το κόλιαντρο.
- Τρίψτε το κρέας χρησιμοποιώντας δύο πiroύνια και π ετάξτε τυχόν λιπαρά κομμάτια. Označite το τεμαχισμένο κρέας τη στην κατσαρόλα i servirajte.