Συστατικά
Marina
- 1kg μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
- 1 komad umaka od đumbira
- ¾ μέλι
- 1 komad umaka od đumbira
Stir Fry
- 1 κόκκινη πιπεριά καμπανούλα
- 1 κitrinη piperiά καμπανούλα
- 1 ξερό creμμύdy
- 1 ματσάκι παράγγια
- 2 κουταλιές της ύύ πας λάδι ulje uljane repice (κραμβέλαιο)
- 1 κούπα mali grašak
- 1 κούπα αποφλοιωμένα τοματίνια
- 1 κουταλιά της σούπας πολτοποιημένο σκόρδο
- ¼ κούπας φρέσκα πρασινα creμμυδάκια για γαρνίρισμα
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση< /h2>
- < li>Pripremite τηγάνι/wok od μαντεμένιο σκεύος Cook-It-All σε μια στρώση καυτά κάρβουνα. Προθερμάσte σε μετρια προς υψλή θermocrasia.
- Se μια επανασφριζόμενη plαστική σακούλα, συνδ upotrijebite umak od đumbira, mjele i đumbira ς και τοποθετήσte από πανω τα spαράγια.
- Proširite krambelaio στο τηγάNI/γουόκ και tsigariste τα tom atinía gia 1-2 lepta.
- Pokreni το μχάρι πό τη lεπτά καυταρετέ το gia 1-2 lepta από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια bggalte το pο το skeύος Cook-It-All.
- Cook-It-All je spreman, pripremite se, τις πιπεριές καμπανούλες και τα σπαράγγια. Odvojite za 2 minuta pečenja (Prženje uz miješanje) . Προσθέστε και τα υπόλοιπα λαχανικά και το σκόρδο; Odredite ανακατεύοντας za 7-10 minuta ε με ρύζι. Αλατοπιπερώστε για τη γεύση.