Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στη χαμηλότερη ρύθμιση. 2. Βραστε σε μια μεγάλη μαντεμένια κατσαρόλα alatisμέno nerό. (Το νερό prέπει να έχει γεύση όπως η θάλασσα και το οχείο prέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε τα λ αχανάκια των Βrυξεllών, όtan πέφτουν στο neρό, να μην σταματούν το βρϬσιμο.) Μαγειρέψτε τα λαχανάκια των Βρυξελλών σε παρτίδες μέχρι να μαλακώσουν, allla όχι υπerbολικά , περίπου 4 minuta. Strαγγίξτε και αφήστε στην άκρη. 3. Ενώ τα λαχανάκια Βrυξελλών μαγειρεύονται, τοποθετήστε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα. Καλύψτε με κρύο νερό και proσθέστε archetό αλάτι για να φτιάξετε τη γεύση του nerού. Sigovrite μεχρι na μαλακώσουν elaφρώς, za 10-12 minuta. Strαγγίξτε και αφήστε στην άκρη. 4. Ενώ οι πατάτες μαγειρεύονται, θερμαίνετε σταδιακά ένα μαντεμένιο τηγάνι σe μέτρια-υψηλή φωτιά. Όtan είναι ζεstό, prosθέστε το λάdι από μπέικον και τοποθετήσte τα κομμάτια louκάνικου στην επίπεδ η πλευρά προς τα κάτω (μαγειρέψτε το λουκάνικο σε παρτίδες έτσι ώστε να μην γεμίζει το τηγάνι). Μην γυρίζετε το λουκάνικο έως ότου αρχίσει να καραμελώνει η μία πλευρά. Δώστε προσοχή ε όσα σας λένε τα αυτιά και η μύτη σας, καθώς και τα μάτια σας - με λίγη εξάσκησ η, θα prέπει να γνωρίζετε πότε prέπει να γυρισετε το louκάνικο χωρίς na το κοιτάette. Το λουκάνικο είναι έτοιμο να στρίψει όταν ακούτε έναν citsiristsό ήχο και έχει μια μυρωδιά καραμέ λας. Αναποδογυριστε και επαναλάβετε από την άλλη plευρά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, βλτε το σε ένα ταψί και διατηρήστε το ζεστό στο φύύρνο ενώ τελειώνette το μα γείρεμα του υπόλοιπου λουκάνικου. 5. Τοποθετήστε τις πατάτες στο τηγάνι που µαγειρέέατε τουκάνικο, σε µέτρια τ τ τ τ τ τ γ γ γ έ έ έ έ γ γ γ έ σ σ σ ksα τ , 3-4 λεπτά ανά πλευρά, Δουλεύοντας σε παρτίδες, ώστε να μην γεμίσει το τηγάνι. Συνεχίστε να βασίζεστε στις αισθήσεις της μυρωδιάς και του ήχου. Προσθέστε τις πατάτες που έχουν rodίσει στο ταψί με το louκάνικο. 6. Αυξήστε τη φωτιά κάτω από το τηγάνι, προσθέστε τα λαχανάκια των Βrυξελλών, με την κομμένη plευρά προς τα κάτω και μαγειρέψτε μέχρι να καραμελωθεί σε αυτήν την plευρά, prije 2 minute. Φροντίστε να μην παραγεμίσετε το τηγάνι. Μεταφέρετε τα rodiσμένα λαχανάκια Βrυξελλών στο ταψί. 7. Μειώστε τη φωτιά lyγο σε mesαία, τοποθετήστε τους δακτυλίους μήλου στο τηγάνι και ροδιστε κ αι στις δύο πλευρές, καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι καθώς μαγειρεύονται. Μεταφέρετε τους δακτυλίους στο ταψί. 8. Μειώστε τη φωτιά στο χαμηλό και προσθέστε τα creμμύδια. Μαγειρέψτε μέχρι να είναι ημιδιαφανή, ανακατεύοντας συχνά. Predložite svoj račun i pokušajte s drugim muškarcem ). Αφήστε τις φλόγες να σβήσουν μόνες τους. Προσθέστε το μηλίτη και μειώστε το υγρό κατά το ήμισυ. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και στούτυρο μέχρι στο βούτυρο μέχρι na ενσωματωθεί πλήρως. Ρίξτε αλάτι. Ανακατέψτε το φασκόμηλο. Προσθέστε πάλι αλάτι και αρωματίστε με πιπέρι, ζάχαρη και ξύδι. 9. Χωριστε τις πατάτες και τα μήλα ανάμεσα σε 4 PIάτα δείπνου, τοποθετώντας ένα δαχτυλίδι μήλου π άνω από ένα μέρος των πατατών και τοποθετώντας τα κομμάτια louκάνικου πάνω από αυτό. Με ένα κουτάλι, βλτε τα λαχανάκια Βrυξεllλών γύρω από τα πιάτα, saν να έpesán από τον ουρανό. Ρίξτε σαλτσα πάνω από κάθε συστατικό και servirete.