Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Γλυκοπατάτες Hasselback Με Σφένδαμο & Μπέικον

Hasselback slatki krumpir s javorom i slaninom

Razina težine

Prosječno

Vrijeme pripreme

15 minute

Vrijeme kuhanja

60 minute

Porcije

4-8

Συστατικά

Kυρίως
  • 4 φέτες μπέικον, σε κύβους
  • 4 srednje slatka krumpir
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • alάτι košer
Preljev Σφένδαμου
  • ½ κούπα βούτυρο, λιωμένη
  • 3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλιές σούπας siropi σφένδαμου
  • ½ κούπα καρύδι pecan, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι košer

Εκτέλεση

  1. Pripremite broj 180.
  2. Pripremite svoj činovnik σ metrija φωτιά για 5 minuta i μετά μαγειρέψτε το μπέικον μέχρι na ψηθεί, για περίπου 10 minuta. Στραγγίστε το λάδι από τογάνι και αφήστε το στην άά.
  3. κόψτε σε ορι.... hvaća hvaća hvaća hvaća σε hvaća σε hvaća σε hvaća σε hvaća σε ορε ρίπου 5 χιλιοστών, προσέχοντας να μην τεμαχίσετε μέχρι το κάτω μέρος.
  4. τοποποποπε πτεtite στο τηγάνι, βρέξτε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με αλάτι košer. Predložite ¼ φlitzάνι νερό στο κάτω μέρος της κατσαρόλας y σκεπάστε. Ψήστε τις πατάτες σε σκεπαστό τηγνι σε μέτρια φωτιά για 10 lepτά.
  5. En τωταξύ, φτιάξτε το dressing σφένδαμου. Ανακατέψτε λιωμέNO βούτυρο, καστανή ζάχαρη, siropi σφενδάμου, peκάν, κανέλα, μοσχοκάρυδο και αλάτι.
  6. Αφού οι πατάτες έχουν γίνει, αφαιρέστε το καπάκι από το τηγάνι και ψήστε στο φούρνο σ η μεσαία σχάρα για 35 minuta.
  7. Aφαιρέστε τις πατάτες από το φούρνο και γυριστε στους 205 vaθμούς. Ρίξτε με κουτάλι το dressing σφένδαμου σε κάθε φέτα πατάτας, πασπαλίστε με μπέικον και μια πρέζα αλάτι κ αι ψήστε για 15 ακόμη λεπτά.
< /div>
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži