< div class="recipe-section-heading">
< div class="recipe-section-heading">
Συστατικά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κούπες ψιλοκομμένα κολοκυθά κια
- 1 korpa se nalazi u kutiji
- 2 male kore, željeno i fino ες ή λιωμένες
- 1 ½ κούπα ψιλοκομμένη ντομάτα (1 μεγάλη ili 2 μεσαίες ντομάτες)
- 1 1 κουταλάκι του γλυκού έως 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (ανάλογα με την οξύτητα των ντομα τών)
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι li>
- ½ κούπα ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 do 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη στragγισμένη
- ¼ κούπα μισές μαύρες eliές, κατά προτίμηση ωριμασμένες σε λάδι
- ¼ κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό, μαϊντανό ή ρίγανη (proαιρετικά)
Εκτέλεση
- Otpočnite svoju pojedinačnu oznaku u metrima od χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το λάδι, στη συνέχεια τα kolοκυθάκια, το creμμύδι, το σκόρδο και τις ντομάτες. Pokrenite i počnite za 10 minuta.
- Pokrenite i pokrenite 10 i 15 minuta, a zatim τεύοντας συχνά, έως ότου εξατμιστεί όλο το ugrό. Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Αφαιρέστε από τη φωτιά.
- Όtan είναι χλιαρό, ανακατεύette την κάπαρη, τα ντοματίνια, τις eliές κα ι τα φρέσκα βόtanα. Φυλάσσετε σκεπασμένο στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση.
< div class="frow žljebovi">< /div>