Συστατικά
< /div>- 454 γρ. λαζάνια
- 4 kašike ricotte με όλα τα λipαρά
- 2 ¼ kašike pirmeza, čokolada
- 3 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμονιού, χωρισμένο < li>1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σκόνη, χωρισμένο
- ½ κουταλάκια του γλυκού μπαχάρι, τ riμμέNO
- 6 κουταλιές της sούπας elaιόλαδο, χωρισμέNO
- 1 κούπα φρεσκο vasilickό
- 2 chocolate χυμό λεμονιού
- 1 μκρή κουλοκύθα butternut, ξεφλουισμένη, χωρίς του ς spόρους, κομμένη σe λεπτές φέτες
- Alάτι και φrescoτriμμένο μαύρο πιπέρι για την γεύση
Εκτέλεση h2>
- Pripremite temperaturu od 180 stupnjeva Celzijusa.
- Provjerite željene uzorke u blizini nerό μέχρι να ginουν, για 7-8 lepta. Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αφήστε στην άκρη.
- Pojedite ricottu, 1½ kašike, ili 2 kašike σμα λεμονιού, το ½ κουταλάκι του γλυκού creμμύδι σκόνη, το μπαχάρι και τις 2 κουταλιές ελαιόλα δο. Αφήστε στην άκρη.
- Prosθέστε ½ κούπα παρμεζάνα, το υπόλοιπο ξύσμα λεμονιού, την υπόλοιπη σκό νη creμμυδιού, τον βασιλικό και τον χυμό λεμονιού σε έναν μικρό μίξερ. Ενώ λειτουργεί το μίξερ, προσθέστε το υπόλοιπο λάδι. Αλατοπιπερώσte.
- Sυναρμολογήστε τα λαζάνια σε ένα λαδωμένο Βαθύ Μαντεμένιο Ταψί 33,02 x 22,86εκ. Odvojite još nekoliko koraka od lazanije, ricotte, lazzanije i kolača od maslaca. Επαναλάβετε τις στρώσεις μέχρι να γεμίσει το ταψί να χρησιμοποιηθούν τα ρισσότερα συστατικά.Στ ην τελευταία strώση, βλτε πάνω από τα λαζάνια ricotta i μείγμα πέστο. Potražite više od toga.
- Izaberite 45 minuta 1 sat οκύθα και να ροδίσουν τα λαζάνια. Κόψτε σε τετράγωνα και σερβίρετε.