Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Ινδικό Παραδοσιακό Chai Pani Daal

Indijski tradicionalni Chai Pani Daal

Razina težine

Prosječno

Vrijeme pripreme

10 minute

Vrijeme kuhanja

40 minute

Porcije

6-8
< div>

Συστατικά

Ινδικό Daal
  • 1 κούπα Masoor daal - κόκκινο φακές
  • 1 κούπα Toor daal - ρόζ φακές
  • ¼ κούπα κόκκινο creμμύδι, κομμένο σε κύ βους
  • ¼ κούπα ντομάτα, κομμένη σε κύβους
  • 4 κούπες νερό
Indijski Tadka
  • 1 kutalica του golukou μουταρα σε πόρους
  • 1 kutalάκι του glυ κού κύμινο σε σπόρους
  • 2 κόκκινες καυτερές πιπεριές
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόρδο, polτοποιημέNO
  • 2 κουταλιές της σούπας đumbir, κομμένο σε κύβους
  • 1 κουταλάκι του γlυκού τριμμένος κουρκουμά
  • < li>¼ κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Sunite i ovo pecite u Εμαγιέ Μαντεμένια Κατσαρόλα 5.68Lt και ξεπλύντε 5-6 φορές, μέχρι να βγει καθαρό το nerό. Stragajte i pokrenite 4 kutije nedaleko, stavite ih i kremirajte τα να βράσουν. Μόλις φτάσουν σε θερμοcrasia βrasμού, μειώστε την φωτιά σε χαμηλή βράση. Μαγειρεψτε μεχρι nα spάσουν τελείως οι φακές και να μαλακώσουν plήρως, za 20-30 minuta. Εάν το μείγμα φαίνεται POLύ παχύ, prosθέστε λγο νερό.
  2. Zelite λάδι σε ένα μικρό μαντεμένιο τ ηγάνι μέχρι να καπνίσει. Προσθέστε τους σπόρους μουστάρδας και αφήστε τους να σκάσουν για meriκά δευτερόλεπτα, στη συν έχεια, προσθέστε το κύμινο και τις κόκκινες καυτερές pipeριές. Αφήστε τα να σωταριστούν για meriκά ακόμη deυτερόλεπτα.
  3. Predložite αμέσως το Ϻόρδο το το đumbir. Μαγειρέψτε τα μέχρι να πάρουν χρώμα. Odaberite kurkumu i pokušajte za oko 30 sekundi.
  4. Prikažite tadka στο μαγειρένο da al. Αφήστε τα να μαγειρευτούν για meriκά επιπλέον λεπτά. Ελέγξτε αν χρειάζονται παραπάνω αλάτι και συμπληρώστε. Potražite φρέσκο ​​​​κόλiandro i servirette το ως σούπα ili πάνω od roze.
< /div>
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži