Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Τηγανίτες Καλαμποκιού Με Gouda & Κρεμώδη Sauce Θαλασσινών

Kukuruzne palačinke s gaudom i kremastim umakom od plodova mora

Razina težine

Visoko

Vrijeme pripreme

10 minute

Vrijeme kuhanja

40 minute

Porcije

6-8

Συστατικά

Τηγανίτες Καλαμποκιού
  • 1 πακέτο ( 200 gr.) μείγμα για καλαμποκψωμο
  • 1 αυγό
  • ¼ κούπα γάλα
  • 1 κούπα κατεψυγμένο καλαμπό κι, αποψυγμένο
  • 1 ½ κούπα καπνιστό τυρί gouda, τριμμέNO
  • 2 kutije elaiόlado
  • 4 kutije betύturo
div>
Κρεμώδης umak Θαλασσινών
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 340 gram. χτένια καθαρισμένα
  • 2 kuhala του γlυκού αλάτι
  • 1 kula του γlυκού μαύρο πιπέρι.
  • >
  • 1 kutalica του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • ½ kutalice του γλυκού πάπρικα
  • 454 gr. garίδες, ξεφλουδισμένες και καλά καθαρισμένες
  • 1 metar krema, kilo
  • 170 ggr. μανιτάρια λευκά (gumb), κομμένα σε φέτες
  • 170 gr. μπέικον (ή πανσέτα), κομμέNO σε κύβους
  • 1 καυτερή πιπεριά jalapeño, ψilοκομμένη (μαζί με τους spόρου ς)
  • ½ κούπα πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ½ κούπα κόκκινη piperiά ψιλοκομμένη
  • ½ κούπα κατεψυγμέNO καλαμπόκι, αποψυγμέNO
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
  • ¾ κούπα καπνιστό turί gouda, τριμμένο
  • 3 κουταλιές της σούπας φresκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​​​μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Se ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το έτοιμο μείγμα για ψωμί καλαμπ οκιού , το αυγό, το γάλα, το καλαμπόκι και το τυρί και σχηματίστε τη ζύμη. Postavite svoj mali cijev u metrima s ellaiόladom i 2 kutalije. Dio od 2 do 3 komada, pomaknite se od 15 do περίπου (χρησιμοποιήστε μια σέσουλα παγωτού για να έχετε ένα σταθερό μέγεθος). Αφήστε να ψηθούν έως ότου αρχίσουν να rodίζουν οι πάτοι, za 1-2 minute. Στη συνέχεια, γυρίστε για να rodίσει και η άλλη πλευρά. Οι τηγανίτες prέπει να είναι αφράτες και να έχουν πάρει χρυσαφί χρώμα. Μόλις γίνουν, τοποθετήστε ε ένα δίσκο, καλύψτε με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε τες φούρν ο στους 93 βαθμούς ΚεLSίου για να διατηρηθούν ζεστές.
  2. Zestajte το τηγάνι σε μετρια prος δυνατή φωτιά. Odaberite 2 kutalije i 1 kutalu. Πασπαλιστε τα χτένια με ½ κουταλάκι αλάτι, ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα . Κάντε ελαφρύ μασάζ στα χτένια, έτσι ώστε τα υλικά να κατανεμηθούν omοιόμoρφα. Τοποθετήστε κάθε χτένι στο καυτό τηγνι, με προσοχή να μην το παραγεμίσετε και ψστε για 1,5 lepτό . Βγάλτε τα από το τηγάνι αφήστε τα στην άκρη.
  3. Prosθέστε μια κουταλιά της σούπας ela ιόλαδο και βούτυρο στο τηγάνι και σοτάρετε τις garίδες μεχρι νa ginουν roz, za 2 minute. Βγάλτε από το τηγάνι αι αφήστε στην άκρη.
  4. Izaberite τη φωτιά u metrima i pokrenite ih οιπο ελαιόλαδο και το βούτυρο στο τηγάνι. Σοτάρετε το creμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και να βγάloυν τα αρωματά τους. Predložite uređaj i uključite ga za 5 minuta ό λπος από το μπέικον και τα μανιτάρια να αρχίσουν nα rodίζουν. Προσθέστε την καυτερή πιπεριά Jalapeño, την πράσινη πιπεριά και την κόκινland πι µ µ µ dromite , για περίπου 3 λεπτά ακόμό.
  5. προσθέστε το καλαμπόκι, την κρέμα γάλακ κα κ την του uža ugα τουουαtel το το κα κ κα κα κα κ κα κ κ κ κ κα κ κ κ κ κα κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ τ τ κα κα κtnik κα. να βρασουν, μέχρι να μειωθεί και να πήξει η umak, za 3 minute. Ανακατέψτε με τριμμένο gouda και χυμό λεμονιού.
  6. Σερβίρετε τις τηγανίτες καλαμποκιού με το τυρί gouda & την umak θαλασσινών και γαρνίρετε με μαϊντανό.
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži