Συστατικά
Λαχανοσαλάτα Με Μάνγκο
- 2 κούπες ψιλοκομμένο πράσινο λάχανο
- 1 ½ κούπες ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
- 1 κούπα ώριμο μάνγκο σε μικρούς κύβους
- ¼ κούπας κόκκιNO creμμύδι, κομμένο σe λεπτές φέτες (peripou μισό μικρό creμμύδι)< /li>
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά jalapeño (με τους σπόρους)
- 3 κουταλιές τ ης σούπας φρέσκο χυμό limeta
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο < li>αλάτι kosher και φrescotriμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας χοντροκομμένο φρεσκο κόλιανδ ρο
Krema Αβοκάντο
- 2 μεγάλα ώriμα ακαι χοντροκομμένα
- 2 kašike kiselog vrhnja
- ¼ kašike kiselog vrhnja
- košer i friskotreni pirogi
Tacos Ψαριού
- ¼ κούπα (+ 1 κουταλιά της σούπας) ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό limete
- 1 κουλίδα σκόρδο, ψιλοκομ μένη
- ½ κουταλάκι του γλυκού καυτερή σκόνη čili
- 4 filtara (170 gr. περίπου το καθένα)
- allati Kosher i freskotrimmenno μαύρο πιπέρι
- 8 μικρές τοrtίγiesς, ζεσταμένες li>
Εκτέλεση
Λαχανοσαλάτα Με Μάνγκο
- Se ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το πράσινο & το κόκκινο λάχανο, το μάνγκο, το creμμύδι και την πιπεριά jalapeño.
- Prosθέσte το χυμό limeta i το λά δι και ανακατέψτε καλά.
- Alατοπιπερώστε για την γεύση
- Τοποθετήστε στο ψυγείο μεχρι να είναι έτοιμο για servirismα ο ή έως 2 ώρες. Ρίξτε το κόλιαντρο λίγο πριν το σερβιρετε.
Krema Avokanto
- Nemate vrijem, stavite vapnenac i vapno nije poznato ποιηθούν.
- Στην συνέχεια ανακατέψτε με τη kiselo vrhnje.
- Βάλτε την κρέμα σε ένα μπολ και αλατοπιπερώστε.
Tacos Ψαριού
- Se μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά το ¼ κούπας λάδι, το χυμό limete , το σκόρδο και την καυτερή σκόνη čili μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετήστε τα φιλέτα πέρκας σε ένα ρηχό pijato i rižte τη marinda πάνω od τα ψάria. Odaberi i udari oko sebe za tulu 30 minuta ili 1 sat. Αφαιρέστε τα ψάρια από τη μαρινάdα και αποστragαγίστε τυχόν περίσσεια. Αλατοπιπερώσte τα φιλέτα αι από τις dυο plευρές.
- Se ένα μεγάλο τηγάνι, se metria προς υψηλή φωτιά, ζεστάνετε την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας λάδι μέχρι να κάψει στη συνέχεια, βαλ ε τα φιλέτα στη μία πλευρά μέχρι να rodidzoun kala, za 4-5 minuta. Otvorite i upotrijebite μέχρι na ψηθούν καλά, za 5 minuta. Μεταφέρετε τα ψάρια σε ένα πιάτο και κόψτε τα σε μεγάλα κομμάτια.
- Sυναρμολογήστε τα tacos τοποθετών τας τα ψάria (περίπου μισό φιλέτο ανά taco) στο κέντρο κάθε τορτίγιας. Γαρνίρετε με λαχανοσαλάτας και κρέμας αβοκάντο & σερβιρετέ το ζεστό.