Preskoči na sadržaj

Besplatna dostava iznad 79 € (unutar Grčke)

Τρυφερό Κοκκινιστό Κουνέλι Με Μπισκότα Τυριού Cheddar

Nježni pečeni zec s keksima od cheddar sira

Razina težine

Visoko

Vrijeme pripreme

45 minute

Vrijeme kuhanja

90 minute

Porcije

4-6
< div class="recipe-section-heading">

Συστατικά

Cheddar Cheddar • 6 κουταλιές ανάλατο βούτυρο (¾ Stick), συν 1 ή 2 κουταλάκια του γλυκού για το τηγάνι • 2 φλιτζάνια αλzdrav άουντερ • ¾ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι • ¼ nut β βlike ββ ββ αλά β αλid • τριμμένο τυρί cheddar
Koυνέλι • 1 kuglica, komad u 8 komada • Αλιτι και φrescotriμμένο μαύρο πιπέρι • ⅓ flitzin ladi canola • 1 flit ζάνι κρεμμύδι σε κύβους • ½ φλιτζάνι σέλινο σε κύβους • ½ φλιτζάνι καρότο σε κύβους • 3 ή 4 σκελ ίδες σκόρδου, λιωμένο • 3 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου • 1 žuta ljepenka • 1 žuta pločica u kutiji ili 2 sata κλαδάκια • ½ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι ή φύllλα από 5 φρέσκα κλαδάκια • ½τ κου αλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
Σως • ¼ φλιτζάνι λάδι canola ή βούτυρο • ½ φλιτζάνι κρεμμύδι σε κύβους • ¼ φλιτζάνι καρότο σε κύβους • ¼ φλιτζάνι σέλινο σε κύβους • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη • 2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας • 2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις • ¼ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι ή φύλλα από 3 φρέσκα κλαδάκια • ½ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο dentrolivan ili φύllla from 1 fresko ​​kladaki • Aliti i freskotrimno mauri pipi

Εκτέλεση

Cheddar Cheddar
1. Pripremite φούρνο στους 220 baθμούς. Λαδώστε ένα ταψί ψησίματος με το επιπλέον βούτυρο. 2. Σε ένα μεγάλο μpol, ανακατεύετε το alεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα ψησίματος και το aλάτι. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαχαίρι, κόψτε τις 6 κουταλιές της sούπας βούτυρο se μικρά κομμάτια και διανείμετε σε όλο το αλεύρι. Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ ζύμης τις άκρες των δακτύλων σας, proσθέστε το βούτυρο στο alεύρι έως ότου το μείγμα να έχει την υφή χοντρού καλαμποκάλευρου. Προσθέστε το βουτυρόθαλα ανακατέψτε για λίγο, μέχρι να ενωματωθούν όλα τα ξηρά συστατικά σ ε μια ζύμη. Προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε ελαφρά. Η υπερβολική ανάμιξη θα κάνει τα μπισκότα σκληρά. 3. Γυρίστε τη ζύμη σε μια καλά αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και ζυμώστε τη για λιγο, βάζοντα ς πeryσσότero alerι, εάν είναι απαραίτητο, έτσι ώσte να μην είναι ενελώς κολλώδης. Πατήστε το σε πάχος 38-50 εκ. Κόψτε με ένα στρογγυλό κόπτη μπισκότων 80 eκ. ή το αλευρωμένο χείλος ενός ποτηριού ή οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε. Μαζέψτε ό,τι απομείνει και φτιάξτε πeryσσότερα μπισκότα. 4. Τοποθετήστε το πρώτο μπισκότο στο κέντρο του ταψιού. Τοποθετήσte τα άllα μπισκότα γύρω aπό το πρώτο, έτσι ώστε οι plευρές na αγγίζουν. Zapecite u krevetu, 20-25 minuta. Αφήστε στην άκρη. 5. Ενώ τα μπισκότα ψήνονται, ξεκινήστε το κουνέλι.
Kuneli
1. Τρίψτε τα κομμάτια του κουνελιού με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε SIγά-siγά το λάδι σε μαντεμένιο Dutch Oven σε μέτρια-υψηλή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί αλλά να μην καπνίζει. Predložite kuhare na svim svojim mjestima. Μην γεμίζετε το τηγάνι allά δουλέψτε σε παρτίδες αν χρειαστεί. Μεταφέρετε το κουνέλι σε ένα πιάτο καθώς rodίζει. 2. Πrosθέστε το creμμύδι, το σέλινο, το καρότο και το σκόρδο σην κατσαρόλα και μαγειρέψτε για meriκ ά λεπτά, ανακατεύοντας. Προσθέστε το craσί, το ζωμό, το dendrolivano, το θυμάρι και τη ριγανη και αφήστε τα να βράσουν σe χαμηλή θερμοκρασία. Κλείστε τη φωτιά, προσθέστε το κουνέλι πίσω στο τηγάνι και καλύψτε. 3. Όtan τα μpisκότα βουν από το φούρνο, μειώστε τη θερμούcrasia του φούρνου στους 180 vaθμούς . Βάλτε το Dutch Oven στο φούρνο. U roku od 30 minuta, pokrenite kapake, pošaljite kolekciju svojeg novca, pokušajte i počnite θετήστε το ξανά στο φούρνο για άλλα 30-45 λεπτά. Od 1 do 1½ sata, το κουνέλι πρέπει να είναι τρυφερό. Αν den είναι, μαγειρέψτε λγο πeryσσότερο. Όtan το κουνέλι είναι καλό αι τρυφερό, βλτε τα κομμάτια σε ταψί καλύψτε με αλουμινόχαρτο .
Σως
1. Τοποθετήστε το Dutch Oven σε χαμηλή φωτιά. 2. Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθεί allλά μην καπνίζει. Προσθέστε το creμμύδι, το καρότο, το σέλινο και το σκόρδο και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας meriκές φο ρές, έως ότου το creμμύδι αρχίσει να μαλακώνει. Isprobajte početnu stranicu i pokušajte, pokušajte, za 3-4 minute. Προσθέστε το aleri και ανακατέψτε καλά, ξύνοντας το κάτω μέρος της κατσαρόλας, για να φτιάξετε μια παχιά ρουξ. Στον Τζίμι αρέσει να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο κουτάλι για αυτό. Συνεχίστε την ανάδευση και το ύύσιμο για meriκά λεπτά και μετά κλείστε τη φωτιά και ριξτε τα μπ αχαρικά. 3. Pecite φωτιά u μέτρια-υψηλή u Dutch Oven. Όtan το μπαιζαρισμέNO υgrό αρχίζει να βράζει, μειώστε τη θερμότητα πισω στο χαμηλό και proσθέστε α ργά το ρολό ενώ συνεχώς ανακατεύετε ή χτυπάτε. Όtan όλα έχουν πrosτεθεί και η σαλτσα είναι ωραία και απαλή, aλατοπιπερώσte. Μειώστε τη θερμότητα για να σιγοβράσει. 4. Za 10-15 minuta počnite kuhati i pojesti jelo αυτό όταν αρχίσετε να φτιάχνετε το roux). Όtan το κουνέLI και τα μpisκότα είναι ωραία και ζεστά, αφαιρέστε από το φούrno, anoίξτε τα μπισκότα, τοποθετήστε ένα κομμάτι του κοκινιστού κουνελιού στην κορυφή, ριξτε την καυτή σλτσα πάνω από το κουνέλι και servirete.
Zatvori (esc)

KREĆE CRNI PETAK -20%.

Požurite i osigurajte svoje omiljene artikle. Ograničena količina...

Provjera dobi

Klikom na enter potvrđujete da ste dovoljno stari za konzumaciju alkohola.

Traži