Φεγγαρόψωμο

Αυτή η συνταγή καλαμποκιού βρίσκεται στην οικογένεια του Lodge για δεκαετίες. Το λατρεύουμε γιατί η προσθήκη κρέμας καλαμποκιού διατηρεί το ψωμί καλαμποκιού υγρό και το αποτρέπει να στεγνώσει. Φτιάξαμε αυτήν τη συνταγή την ημέρα της συνολικής έκλειψης τον Αύγουστο του 2017, φυτέψαμε μια σημαία σε αυτό, και το παρατσούκλιζε στοργικά ψωμί!

Level

Αρχάριος

Prep time

5 λεπτά

Cook time

35 λεπτά

Serves

8

Cook it with our

Μαντεμένιο τηγάνι

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
  • 1 δοχείο 8 ουγκιών, αραβόσιτο
  • ½ φλιτζάνι λάδι canola, χωρισμένο
  • 3 αυγά
  • 1 φλιτζάνι ξινή κρέμα
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς Φαρενάιτ.
  2. Ενώ ο φούρνος προθερμαίνεται, ρίξτε ¼ φλιτζάνι λάδι σε  Μαντεμένιο τηγάνι και τοποθετήστε το στο φούρνο για προθέρμανση.
  3. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί. Χρησιμοποιώντας τις λαβές, αφαιρέστε το τηγάνι από το φούρνο (θα είναι πολύ ζεστό!), Ρίξτε το ζεστό λάδι στο μείγμα αραβοσίτου και ανακατέψτε μαζί.
  4. Ρίξτε το μείγμα αραβοσίτου σε ζεστό τηγάνι και ψήστε για 35 λεπτά ή έως ότου ο ελεγκτής βγει καθαρός.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...