Σούπα Λαχανικών Από Τον Αμερικάνικο Νότο

Αυτή η συνταγή προέρχεται από τη Louise S. “Lou” Fuller, σύζυγο του Ed Fuller, προέδρου του Αμερικάνικου Φεστιβάλ Καλαμποκόψωμου, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πατρίδα του Lodge, στο South Pittsburg του Tennessee. Προς έκπληξη κανενός, στη Λου αρέσει να τη σερβίρει με ζεστό ψωμί καλαμποκιού!

Βαθμός δυσκολίας

Μέτρια

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

25 λεπτά

Μερίδες

4

Μαγειρέψτε με

Μαντεμένια Κατσαρόλα

Συστατικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι canola
  • 4 κούπες νερό
  • 1 συσκευασία ξηρό μείγμα σούπας λαχανικών της Knorr
  • 900γρ. γογγύλια, πλυμμένα καλά, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 κονσέρβα (567γρ.) λευκά φασόλια, στραγγισμένα
  • 1 Πολωνικό λουκάνικο (400-454γρ.), κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Σε μια μαντεμένια κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή φωτιά, σωτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει, ανακατεύοντας μερικές φορές. Προσθέστε το νερό και το μείγμα σούπας και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε. Βράστε για 5 λεπτά.
  2. Προσθέστε τα γογγύλια και σιγοβράστε 10 λεπτά.
  3. Προσθέστε τα φασόλια και το λουκάνικο και σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα, περίπου άλλα 15 λεπτά. Αν θέλετε περισσότερο ζωμό, προσθέστε παραπάνω ζεστό νερό.

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...