Σούπα με λαχανικά από τον αμερικάνικο νότο

Αυτή η συνταγή προέρχεται από τη Louise S. “Lou” Fuller, σύζυγο του Ed Fuller, προέδρου του Αμερικάνικου Φεστιβάλ Καλαμποκόψωμου, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πατρίδα του Lodge, στο South Pittsburg του Tennessee. Προς έκπληξη κανενός, στη Λου αρέσει να τη σερβίρει με ζεστό ψωμί καλαμποκιού!

Βαθμός δυσκολίας

Intermediate

Προετοιμασία

10 λεπτά

Εκτέλεση

25 λεπτά

Μερίδες

4

Μαγειρέψτε με

Cast Iron Dutch Ovens

Συστατικά

• 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 2 κουταλιές της σούπας λάδι canola
• 4 φλιτζάνια νερό
• 1 συσκευασία ξηρό μείγμα σούπας λαχανικών της Knorr
• 2 κιλά γογγύλια, πλυμμένα καλά, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
• 1 κονσέρβα 500 γρ. λευκών φασολιών, στραγγισμένα
• 1 συσκευασία 400-450 γρ. Πολωνικό λουκάνικο, κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση

1. Σε ένα Dutch Oven σε μέτρια-υψηλή φωτιά, μαγειρέψτε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει, ανακατεύοντας μερικές φορές. Προσθέστε το νερό και το μείγμα σούπας και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε. Βράστε για 5 λεπτά.
2. Προσθέστε τα γογγύλια και σιγοβράστε 10 λεπτά.
3. Προσθέστε τα φασόλια και το λουκάνικο και σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα, περίπου άλλα 15 λεπτά. Αν θέλετε περισσότερο “σούπα”, προσθέστε ζεστό νερό.

 

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...