Γλυκό Dip Στο Τηγάνι

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτή τη συνταγή: το γεγονός ότι η λιωμένη σοκολάτα και τα ψημένα marshmallows παραμένουν ζεστά μέσα στο μαντεμένιο τηγάνι ή το γεγονός ότι σε μόλις 15 λεπτά, είναι έτοιμα! Τοποθετήστε απευθείας το τηγάνι στο τραπέζι με μια στοίβα κράκερς και απολαύστε!

Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη

Προετοιμασία

5 λεπτά

Εκτέλεση

7-10 λεπτά

Μερίδες

8-10

Συστατικά

  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 680 γρ. ημίγλυκα κομμάτια σοκολάτας
  • 285 γρ. μεγάλα marshmallows
  • Κράκερσ Graham

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς Κελσίου.
  2. Τοποθετήστε ένα μαντεμένιο τηγάνι 26.04 εκ. μέσα στον προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά.
  3. Αφαιρέστε το τηγάνι από το φούρνο. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι, καλύπτοντας ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια μαγειρέματος.
  4. Ρίξτε τα ημίγλυκα κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι, καλύπτοντας όλο τον πάτο και πάνω τους τοποθετήστε τα marshmallows.
  5. Ψήστε για 7-10 λεπτά, έως ότου γίνουν τα marshmallows.
  6. Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε με κράκερ.

Πώς θα αξιολογούσατε αυτήν τη συνταγή;

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, Βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...